E pa momci malo ste me zaintrigirali vasim prepucavanjem i eto napisacu sto je moje misljenje i iskustvo pokazalo i sto je neosporivo, bez obzira ko ima koji uredjaj i nek se niko ne ljuti!
1.Naj bolji i najlaksi za upravljanje po meni (a i mnogima) jeste Nokia MM9200/9500/D-Box1 sa Amon6u1, a od skoro i D-Box2 je postala "neustrashivo cudoviste" jer prepravljena sa Linux-om radi nevjerovatno brzo (mada ima problema sa stabilnoscu sistema, sto se u hodu ispravlja, svakim danom izlaze i novije verzije firmware-a)!
2.Posle Nokije, mislim da nema dileme, bez obzira sto ce mnogi reci, Humax IRCI-5400(z) (obije verzije)! Maksimalna podrska svuda, pouzdan i lagan za upotrebu!
3. Samsung da ima mogucnost otvaranja Irdeto/BetaCrypt kanala sa integrisanim modulom bio bi sigurno bolji od prethodnih! Ali, sto je tu je!
4. Sto se tice Echostara, slazem se da radi jako pouzdano i da je ipak standard kvaliteta, jedina mana je sto je malo sporiji od prethodnih risivera, medjutim pojedini moduli kombinovani sa Irdeto2, a josh bolje FreeCAM2-018 su odlicna varijanta!
Eto toliko od mene,
uzivajte svako u svom izboru!
Verixxx
Let's make things better,
Verix