Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database

[es] :: Access :: Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database

[ Pregleda: 933 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

rstevic
Rade Stevic
Zemun

Član broj: 69135
*.ian.org.yu.

Sajt: www.hypo-leasing.co.yu

icon Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database14.11.2005. u 10:27

Dakle pokusavam da bazu prebacim u MDE i dobijam gore navedenu poruku. Zakljucio sam da se to desava u situacijama kada imam neki code koji mi nicemu ne koristi tj, s obzirom da ja cesto preuzimam forme iz neke aplikacije koju sam ranije uradio kako bih izbegao gubljenje vremena pri samoj izradi, pa onda nesto od koda zadrzim a nesto promenim i tako ubrazavam rad. Kada, medjutim, nekada zaboravim da skinem neki nepotreban kod, tj skinem iz propertis-a Event procedure ali ostane kod pozadi, on nece da napravi MDE bazu. Da ne duzim dalje interesuje me samo da li postoji caka na osnovu koje bih mogao da znam o kojoj se formi radi pa bih ja pregledao kompletan kod te forme ali ako moram da gledam kod 50 ili vise formi gubim volju da napravim MDE bazu.
14.11.2005. u 10:27 

Zidar
Canada

Moderator
Član broj: 15387
*.eqao.com.

icon Re: Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database14.11.2005. u 13:29
Teorijski, postoji samo jedan uslov da bi se napravio MDE - da je kod kompajliran. Pre nego sto probas da konvertujes u MDE, uradi Debug Cimpile pa probaj. Trebalo bi da ti javi vise detalja o tome zasto ne mzoe da napravi MDE.
14.11.2005. u 13:29 

rstevic
Rade Stevic
Zemun

Član broj: 69135
*.hypo-alpe-adria.co.yu.

Sajt: www.hypo-leasing.co.yu

icon Re: Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database23.11.2005. u 08:49
Strasno kako mi je to promaklo. Hvala puno.
Cudno je da mi javlja nesto sto nikako ne bi trebao, naime javlja problem u jednom modulu koji ja zovem UTILITY i koji koristim za svaku aplikaciju koju radim i nikada nisam imao problem sa njim. Kada skinem tih par redova, koji mi u ovoj aplikaciji u principu i nisu potrebni, kompilacije prodje bez problema. Vratim ponovo removane redove i on pravi MDE bazu. CUDNO CUDNO. No u svakom slucaju HVALA na podsecanju oko kompilacije.
23.11.2005. u 08:49 

[es] :: Access :: Konvertovanje u MDE poruka Microsoft Access eas unable to create an MDE database

[ Pregleda: 933 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.