upravo završih sa pisanjem maturskog rada
dakle kome je potrebna tema ‚‚ grčki polisi‚‚
može je ovde naći
ovo je 1. verzija,dakle totalno neobrađena,
tako da svako može po svom ukusu da je preuredi
Cao ljudi nov sam ovde i iskreno nisam siguran da znam sta radim. :) Hteo bi da pitam da li neko moze da mi pomogne uvezi maturskog rada iz Merenja u Automatici -tema je Merenje protoka tecnosti i gasova .
Ako neko mozda zna nekog ko je radio tu temu ili mi na bilo koji nacin moze pomoci moze da mi pise na email : postics@gmail.com ......... ili neka odgovori na forumu :)
eto toliko pozz i hvala unapred
haaaa?????? bla,bla.... j****i maturski mi treba bre!!!!!!!!!!!
imam seminarski na temu Flash, preturam po internety nemogu nista posebno da nadjem!
mozeli ko da mi malo pomogne..!? neki sajt, neku knjigu, ili bilo sta.. sve je dobrodoslo...! ili ako ima neko slucajno gotov rad, najbolje bi bilo :D
Steta sto su neki ljudi iskoristili ovu sjajnu ideju i krenuli u komercijalu sa seminarskim radovima..
Ja bi recimo pomogao svima i dao svoje seminarske radova koje sam uradio na faxu.. Ali nisam lud da ih okacim ovde, pa da ih neko pokupi i posle prodaje na svojim sajtovima, "specijalizovanih za pisanje seminarskih radova".. znaci ja bih trebao njima da ponudim moje radove uz odredjenu naknadu..sa zadovoljstvom... Strashno...
Mozda bi nam svima bilo pametnije, da ljudima kojima pomoc zaista treba, radove dajemo, pozajmljujemo u stampanoj formi... pa neka se malo i pomuce da prekucaju, dodaju, izmene..usput ce nesto i zapamtiti :)
Sta kazete na tu ideju?
Evo ja nudim svoje radove u tvrdoj formi, i kada se posluze, da mi ih takve i vrate... :)
- WEB PREZENTACIJE i EUNET SITE BUILDER
- E-marketing - Cyber m@rketing
- PRIMENA INTERNET MARKETINGA NA RAZVOJ WEB PORTALA
- Alumni menadzment (esej)
- PR - komunikacioni plan (primer)
- PR - Saopstenje za javnost (primer)
- industrijski marketing - 43 salon automobila
Hitno mi treba seminarski iz Informatike. Rijec je o strukturnoj sistemskoj analizi na nekom IS-u koji sam odaberem. Posto sam za informatiku i pisanje tih sema i dijagrama duduk, evo link za primjer kako to treba da se uradi: http://www.management.cg.yu/files/1178177499.doc
(49 KB)
16.05.2007. u 09:13
Milos Dedijer Čačak-Beograd
Član broj: 25147 Poruke: 1039 *.dynamic.sbb.co.yu.
Rodjak mi zavrsava srednju elektotehnicku skolu i
treba mu 10-tak stranica na temu PROSTIRANJA TALASA PO MONOFAZNOM VODU.
Trazio sam po googlu al bez rezultata. Bio bi jako zahvalan da mi neko pomogne da
nadjem.
Hitno mi je potreban seminarski rad iz istorije na neku od tema u vezi Nemanjica! Ako neko ima neka posalje. Ne mora da bude bog zna sta. Treba mi za drugu godinu gimnazije. Moze i neki sugaviji maturski!
ako neko ima bilo kakav diplomski ili seminarski rad iz oblasti ekonomije,a da nije marketing i menadzment,molio bih da me kontaktira.
Ako treba da platim,odradim,kompenzujem kako god samo da to jednom resim.