|
Ja_sam_djoki Beograd
Član broj: 40403 Poruke: 11 *.vdial.verat.net.
|
Da li se moze zaraditi na internetu?
Moze,ali treba puno truda, i nije moguce zaraditi neke velike pare.
Moguce je zaraditi 10$,20$ ili 50$ mesecno i to ako se nadje dobar program i razradi se dobar plan za zaradu.
Postoji program cashfiesta, koji omogucava da zaraditi surfovanjem.
Jednostavnim surfovanjem necete zaradite neke pare.Za svaki sat surfovanja dobijate otprilike 600 poena, sto nije ni jedan cent, ali zaradu je moguce ostvariti na drugi nacin.
Osim specijalnih poena i bonusa koje dobijate, lep nacin na zaradu je ako razgranate mrezu svojih referala, koji ce takodje surfovati.Ovaj program podrzava do 8 - og nivoa referala.I ako razgranate mrezu referala mozete zaraditi pare za neki dzeparac.
Takodje postoje i neki bonusi koji povecavaju zaradu.
Naravno nema leba bez motike i da bi zaradili neku pristojniju sumu, potrebno je razgranati mrezu referala.
// edit (nK) - uklonjen referal link
S ovim programom Vi u osnovi ne
morate aktivno surfovati, samo trebate biti spojeni na Internet i svakih minut,dva morate kliknuti ili preci preko coveculjka s njihovog
Fiesta Bara da biste ostali aktivni. Još jedna dobra stvar u vezi ovog programa je to da Vi na Fiesta Baru odmah vidite svoje referal-e
i bodove, tako da nema nikakvih gubitaka bodova kao s drugim programima ovog tipa.
Zaradjujete kada vam je dolar u sistem tray zelene boje, dok ako je crvene boje ne zaradjujete i tada treba kliknuti na cikicu u girnjem levom uglu cash bara da bi se razbudio i vi nastavili da zaradjujete.
Vazna stvar je da kada hocete da se diskonektujete sa interneta potrebno je cash bar zatvoriti sa close tj. klikom na gornje desno dugme close da bi vam se na server upisali poeni koji ste zaradili.
I ono sto je najvaznije isplacuju sigurno.
Srecno surfovanje!!!
[Ovu poruku je menjao noviKorisnik dana 10.10.2005. u 21:28 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao boccio dana 10.10.2005. u 22:52 GMT+1]
|
| 10.10.2005. u 20:17 |
| |
|
nesa2812 Beograd
Član broj: 134609 Poruke: 9 *.dynamic.sbb.co.yu.
|
Jeste da je poruka starija, ali me zanima, da li je neko ovo probao? Da li salju novac? Da li je to stvarno realno???
|
| 10.06.2007. u 12:47 |
| |
|
Svabo Sarajevo, BiH
Član broj: 29478 Poruke: 73 217.75.202.*
|
Sve je to divno krasno sigurno isplacuju, al ti burazeru treba vremena.... minimalna isplata 50$ a ti kao normalan korisnik bez specijalnih ponuda, referala to neces nikada zaraditi.
1000 bodova u ovom programu koji skinete je 0,01$ tako da se za one koji nemaju zivaca da traze ljude koji ce se registrovati preko njih ne isplati i ne vrijedi truda.
|
| 16.06.2007. u 21:40 |
| |
|
p_sasko
Član broj: 47683 Poruke: 84 77.46.249.*
|
Evo i mene da se ukljucim u temu....
Kasnim ali stizem sa dobrim vestima...
Program PTC radi na jednom saju... Necu ih reklamirati, ali veoma malo daju. Ja sam placen vec drugi put za mesec dana i imam 5 dolara. Imam 25 referala.
Ali moji referali ne surfuju :-) Napisao sam program koji surfuje u odredjeno vreme umesto nas. Kod mene se program vrti na serveru.
Jedino to ima smisla danas. Pogotovo sa pojavom ADSL-a. Radim dalje na jos 3 sajtova. Cekam da mi plate pa pisem i za to prog.
Koga vise zanima... Neka mi se javi.
|
| 07.01.2008. u 14:00 |
| |