Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku

[es] :: BalkanSat :: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku

[ Pregleda: 1605 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dacho_sa
davor mirkov
sarajevo

Član broj: 51067

Sajt: nema ga

icon Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 26.09.2005. u 14:32

E vako treba mi program pomocu kojeg cu dekodirati digitalnu sat. antenu. i trebaju mi web. str. na kojoj cu skinuti kodove ako zna neko nek se javi.
HM:::JUHUUU::::
26.09.2005. u 14:32 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 26.09.2005. u 15:05
E sad si na pravom mestu, ali na tvoje pitanje bez vise podataka je nemoguce odgovoriti.
Predlazem ti da procitas top teme i pocetnici krenite odavde /imas dosta linkova/ i onda nam lepo kazes sta imas od opreme pa cemo vidjeti da li sa tom opremom koju posedujes mozes nesto otvoriti.
26.09.2005. u 15:05 

dacho_sa
davor mirkov
sarajevo

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 26.09.2005. u 15:39
e vidi vako imam elitovu digitalnu satelitsku antenu tj. resiver e receno mi je da se moze ona prikopcat na comp. i da postoji program preko kojeg direktno dekodiras programe na resiveru znaci bez kartice e sad mi znaci treba taj program i kratka pomoc oko koristenja inace prvi put se susrecem s ovim.

Akot it trebaju jos koji podatci reci pa cu ti dat

i da hocu da dekodiram kanale na hotbirdu-u i astri ako postoji jos neki satelit da je dobar javi :D hvala puno
26.09.2005. u 15:39 

dacho_sa
davor mirkov
sarajevo

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 26.09.2005. u 16:47
e vako auu al se umorih :D pregeldao sam dosta ovi web-a i naravno nista mi nije jasno :(

imal sanse da mi malo poblize ko objasni kako da dekodiram digitalu znaci ono kako da je prikopcam na comp. kojim kablom i to i da je dekodiram kojim programom naravno :D

Izvinte sto vas peglam al tek ucim o ovome jebiga
26.09.2005. u 16:47 

PPZ
Elektronicar, Panasonic professional Broadcast equipm..
Atina, Grcka

Član broj: 8528

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 27.09.2005. u 07:02
Napisi tacno koji model risivera imas, koje satelite gledas.Vecina risivera mora da ima modifikovan firmware da bi otvarala "zakljucane" kanale.Nije moguce jednostavno ga spojiti na kompjuter da bi otvarao (osim season interface-om, ali to je druga prica....)

Ako pak imas PC-karticu koja je sat.risiver, onda ti je potreban odgovarajuci program koji ima plug-inove koji emuliraju neku vrstu enkripcije, i otvaraju te zakljucane kanale.....
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...
27.09.2005. u 07:02 

dacho_sa
davor mirkov
sarajevo

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 28.09.2005. u 15:42
E vako imam ti elitov resiver znaci

ELIT FTA & CI to mu je oznaka sto se satelita tice hvatam astru1b i hotbird nemam katricu niakvu hocu znaci da ga skpcam pravo na comp i pomocu tog nekog programa da dekodiram kakve su sanse da se to uradi
28.09.2005. u 15:42 

ilisevic
austrija

Član broj: 35395

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 28.09.2005. u 19:59
i ja bi isto to da radim imam technisat CCI receiver(jedan CI slot i jedan slot za smardcard njeg koristim za austriske kanale) i ne mogu da nigdje nadjem softver za taj receiver koju sat karticu za komp mi preporucujete i da bi nesto mogo radit(dekodirat) na kompjuteru inace hvatam 4 sata.(19.2E. 16.2E 13.2E i povremeno amosa samo navece ne znam zasto posto mije signal na amosu oko 60% al za amos nema veze) kako da odradim spajanje i koje plugin-ove da koristim,koje programe
HVALA
28.09.2005. u 19:59 

Zeusplus
Mxx Zoran
non-public

SuperModerator
Član broj: 8301

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 28.09.2005. u 20:32
Nema svaki risiver Emulator, tj nema vecina risivera Emu koji otvara sve kanale koji mogu trenutno da se otvaraju, ponekad treba kupiti Dragon ili Matrix da bi imao sta da gledas ili mozda jednostavnije uloziti malo love za DM500, ili jos manje za Kopernikus D+ ili za jos dosta risivera koji imaju internu Emulaciju.
Sto se tice vasih risivera ja sam pogledao na dosta Uploada ali za njih nisam nasao nista, a ako ima valjda ce se neko javiti i uputiti vas.
28.09.2005. u 20:32 

ilisevic
austrija

Član broj: 35395

icon Re: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku 28.09.2005. u 21:11
ja sam vac par puta pitao na ES i niko mi nije odgovorio ali ako vam sta pomaze ima integrirani CRYPTWORKS sistam otkljucavanja mozda se zove i ovako "technisat DIGIT CCI" to sam upravo sad sazno a malo vise o ovom receiveru na
http://www.technisat.de
a kupio sam ga prije 5 mjeseci i cijen mu je bila 220 eura ja sam ga preko interneta kupio za 170 a na testovima je dobio ocijenu "dobar" i bio je bolji od dosta skupljih receivera
POMOZITE
28.09.2005. u 21:11 

[es] :: BalkanSat :: Softvare za Dekodiranje kartica za digitalnu satelitsku

[ Pregleda: 1605 | Odgovora: 8 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.