Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Eutelsatu W3, par pitanja!

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Eutelsatu W3, par pitanja!

[ Pregleda: 423 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sstruja

Član broj: 45878

icon Eutelsatu W3, par pitanja!26.09.2005. u 10:34

Dugo pratim ovaj forum (nekih godinu dana) i dosta mi je pomogao da udjem u svet satelitskog bilo cega:)) Nisam cesto postavljao pitanja jer sta god da me je interesovalo ili sam negde zaglavio neko je to vec pitao i dobio odgovor na to, pa makar taj odgovor bio i najcesci na forumu "koristi pretragu" i "pogledaj ranije topice" a posto sam pregledao sve teme vezane za moja pitanja i vecina je bila iz 2004 i prvo polovine 2005 ne znam sta je jos uvek aktuelno.

DA ne razglabam pricu dalje, moja pitanja su:

1. Da li jos uvek radi OpenSky na Eutelsatu W3 7E?

2. Na istom satelitu koristim Skynet i ako uporedim sadrzaj sa AliceSat-om, ipak je Astra bolja, nekako vise mogu da se poistovetim sa italijanima nego sa Arapima. A neko mi je na forumu rekao da je Eutelsat bolji od Astre. Da li ja to nisam pronasao pravog provajdera ili?

3. Koliko uopste ima gledljivih-valjanih kanala na Eutelsatu? ja sam nasao cela 3 koja su mi iole interesantna i koja mogu da se otkljucaju. Imam neku staru listu transpondera (u kojoj ih ima 98) s'time sto kada skeniram kanale tek od 60 i nekog transpondera pocinje da nalazi kanale. Na prvim ili nema signala ili je oko 30-40 dok na kanalima koje sam nasao je od 70 do 99. Da li to tako treba ili...?

4. Ako ne radi na Eutelsatu da li uopste radi na nekom satelitu (koji mi ne zaklanja komsijska Kuca (E, planina je to)) ili sam i za to zakasnio. (u svet satelitskih sadrzaja sam se ukljucio 3-4 dana pre neko sto je otisla prima fila, tako da znam sta sam sve propustio:))

26.09.2005. u 10:34 

alex303

Član broj: 8110

icon Re: Eutelsatu W3, par pitanja!26.09.2005. u 11:51
Citat:
sstruja: Dugo pratim ovaj forum (nekih godinu dana) i dosta mi je pomogao da udjem u svet satelitskog bilo cega:)) Nisam cesto postavljao pitanja jer sta god da me je interesovalo ili sam negde zaglavio neko je to vec pitao i dobio odgovor na to, pa makar taj odgovor bio i najcesci na forumu "koristi pretragu" i "pogledaj ranije topice" a posto sam pregledao sve teme vezane za moja pitanja i vecina je bila iz 2004 i prvo polovine 2005 ne znam sta je jos uvek aktuelno.

DA ne razglabam pricu dalje, moja pitanja su:

1. Da li jos uvek radi OpenSky na Eutelsatu W3 7E?

2. Na istom satelitu koristim Skynet i ako uporedim sadrzaj sa AliceSat-om, ipak je Astra bolja, nekako vise mogu da se poistovetim sa italijanima nego sa Arapima. A neko mi je na forumu rekao da je Eutelsat bolji od Astre. Da li ja to nisam pronasao pravog provajdera ili?

3. Koliko uopste ima gledljivih-valjanih kanala na Eutelsatu? ja sam nasao cela 3 koja su mi iole interesantna i koja mogu da se otkljucaju. Imam neku staru listu transpondera (u kojoj ih ima 98) s'time sto kada skeniram kanale tek od 60 i nekog transpondera pocinje da nalazi kanale. Na prvim ili nema signala ili je oko 30-40 dok na kanalima koje sam nasao je od 70 do 99. Da li to tako treba ili...?

4. Ako ne radi na Eutelsatu da li uopste radi na nekom satelitu (koji mi ne zaklanja komsijska Kuca (E, planina je to)) ili sam i za to zakasnio. (u svet satelitskih sadrzaja sam se ukljucio 3-4 dana pre neko sto je otisla prima fila, tako da znam sta sam sve propustio:))

Nema vise opensky na W3.

Moja preporuka ide takodje na AliceSat na astri. Na W3 je jedino dobro sto ide nesto malo brze od AliceSat. Ali stizu gluposti i sto je nagore stalno stize jedno te isto.

Za sada AliceSat najbolji !!

26.09.2005. u 11:51 

dizzel
43,92 21,37

Član broj: 34518

icon Re: Eutelsatu W3, par pitanja!26.09.2005. u 21:06
Na eutelsatu w3 osim opensky radi i Eon. Probano sa programom ip\dvb streamreder. Protok slab. Bolji je alicesat na astri i skydsl na AB2.
Ovo sa gledanjem kanala je tek tuga. Kod mene je vidljivo 17 kanala i svi su FTA. Ja hvatam 361 kanal malo na početku slabo u sredini i dosta na kraju, znači tako treba.
26.09.2005. u 21:06 

alex303

Član broj: 8110

icon Re: Eutelsatu W3, par pitanja!27.09.2005. u 23:36
Covek je mislio na opensky sa OS client-om. Ne ?

Ako je mislio na skynet, onda da, pored eon-a radi i opensky.
27.09.2005. u 23:36 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Eutelsatu W3, par pitanja!

[ Pregleda: 423 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.