Imam Samsung 9500 na kojem sam naucioosnovne stvari tipa ubacit emulator i kljuceve.
Susjed ima sft 2000 pa me moli ako mogu njemu sta pomoci.Koja je procedura za otvaranje kodiranih programa? Pretrazio sam forum ali mi dosta stvari nije bilo jasno, pa ako moze neko ukratko i jednostavno da mi objasni?
Sta se zbiva sa original HRT karticom ako se promijeni softver ( vprocitao sam da se tu mogu javiti problemi).
Mozda imam 350 godina i slabo poznavanje stranih jezika,pa mi je problem strana literatura.
Mozda sam stvarno idijot (usput pise se idiot) pa mi triba vise vrimena da skuzim.
Al to ti ne daje za pravo da ikoga vrijedjas, jer mislim da ovakvi forumi sluze za razmjenu
iskustava i medjusobno pomaganje, a ne za tvoje strucne psihoanalize.
Ima u Puli Kulturno Umjetničko Društvo IDIJOTI iliti ga KUD IDIJOTI...
Sad nisam baš siguran da li je sa "J" ili bez ali momci sviraju do jaja...
Pozdrav
HR
P.S.
BTW sve što treba za DAW sft 2000 može se,naravno,naći na: www.croteam-sat.org
Ma uspio sam napravit sta sam trebao,al bi mi bilo draze da je netko objasnio npr,. sta je tocno i cemu sluzi taj app_down file koji se ubacuje i slicne stvari.
Nije problem klikati misa i daljinski od receivera.Ali je bolje kad bar okvirno znas sta si uradio.Mogu samo pretpostaviti da je to analogno Emu i kljucevima kod Samsunga.
I provjerio pravopis. Babic-Finka-Mogus kazu (tj. pisu) idiot.
A ti si baš zapeo za pravopis,a nikako da ideš na dotične stranice: http://www.sft1000.tk/
KUD Idijoti-za hreljića -btw ima u Puli svašta
marko v -ukaži i njima na pravopisnu "griješku"
[Ovu poruku je menjao D.Petar dana 30.09.2005. u 22:18 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao D.Petar dana 30.09.2005. u 22:46 GMT+1]
Na kraju balade dugujem D.Petru veliku ispriku.nije mi palo napamet da bi netko stvarno mogao nazvati stranicu "za idijote".
Sorry sto sam krivo razumio.
A i ti si mogao odmah opaliti link pa nebi bilo nesporazuma.