Nije tema foruma, ali mislim da svaki pravi ljubitelj košarke će zaključiti da su ispale dvije najbolje ekipe na prventstvu: Hrvatska i SiCG. Nažalost, SiCG je ispala zbog nekih svojih mušica, ali bit će bolje, bez obzira što i dalje postoje rane između ove dvije nacije, smatram da ubuduće ne trebamo ni mi (Hrvatska) zviždati SiCG, niti SiCG nama, ipak kod nas košarka ima tradiciju, ljudi vole taj sport i svaki pravi ljubitelj će se veseliti pobjedi kvalitetnije momčadi. Svi smo mi nažalost u istom loncu, loncu u kojem nas kuhaju bogati Talijani, Španjolci i ekipa. Zašto neki igrači poput Kukoča, Stojakovića i drugih ne žele se zamarati s europskim i svjetskim prvenstvima? Neki će reći zato što imaju love i boli ih briga, no ljudi su u SADu naučili živjeti, koji im vrag treba da dolaze u Europu i gledaju kako se oko reprezentacije događaju čudne stvari ili kako ih suci kradu. Ne treba im to u životu. Eto, toliko od moje filozofije, pozdrav ekipi Hrvatske i SiCG i svim njihovim navijačima. Idemo dalje.