Napaljen pricom o ss2 kartici, o mogucnostima, offline download-u i dr. , karticu sam i narucio. Ali sta dalje? Dokcekam da mi stigne kartica, molim vas za pomoc u vezi izbora konvertora, tanjira , motora , tj. ostale opreme jer sam za to totalni laik.
Takodje mi recite koliko moze da kosta kompletno montiranje opreme od strane "strucnog lica ".
na ovom forumu su svi odgovori koje tražiš a i više....pa malo pročešljaj uzduž i poprijeko...a sve ostalo je individualno mišljnjenje pojedinca recimo netko će ti reći uzmi motor drugi ne uzmi samo diseq sklopku za dva tri satelita...i sl. ..oko ofline downloada su stvari malo zamršenije nekad radi nekad ne..više ne radi nego što radi ali ovo oko stručnog lica mislim da džaba pare bacaš osim ako ih nemaš previše...jer vjerojatno imaš analognu sat antenu i tamo ti je valjda naštelan na astru i samo ostavi tako kao što jest i promijeni LNB univerzalni mora biti...i to je to...
Mene je sve koštalo 25 evra, s tim što mi je čovjek montirao i nosače za antene. U Srbiji je to, zbog veće konkurencije, vjerovatno i jeftinije. Posle nekoliko mjeseci korišćenja većinu toga ćeš naučiti sam tako da ti ''stručno lice'' neće više trebati.