To nije sad druze, nego je to izmislio Slobodan Milosevic tamo negde 90-tih...ne znam kako si ti to tek sad primetio ali tako je

A ti se zalis na 300 dinara? pa meni ovde skidaju za Grcki ERT 30 evra dvomesecno, a i ja ga UOPSTE ne gledam.I ovde je nacionalna televizija ocajna

a i preskupa.Ali isto se naplacuje uz struju, pa onda nemas kud.Plus ima jos bolje, ovde se pretplata ne placa pausalno, ili kao nekada po broju TV aparata, nego ti racunaju kvadraturu stana
A sto sam komentarisao Pink? Pa i JESTE preskup.Za ono sto nudi, i nije nesto.Ovde se kartice za Pink i Pink Plus prodaju izmedju 200 i 220 evra, a u Americi i vise.Pa zar to nije deracina? to znaci da za dva kanala placas skoro 20 evra mesecno !!!!
Bacis jos 10 evra preko pa uzmes recimo pretplatu na Cyfra + paket, koji ipak ima 50-60 kanala.I svi su i na Engleskom (za razliku od Polsata).Ili uzmes za MNOGO manje para HRT karticu pa bar imas kvalitetniji program od Pinka.Znaci za ono sto nudi, Pink je PRESKUP !!!
Sva sreca sto sam svestan svoje nesvesti.U suprotnom bih bio nesvestan svoje svesti...