Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Izbor satelitskog interneta

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Izbor satelitskog interneta

Strane: 1 2 3

[ Pregleda: 2557 | Odgovora: 43 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

olimp
18.811E...44.879W

Član broj: 25964

icon Re: Izbor satelitskog interneta18.08.2005. u 23:01
prvo Nabukodonosor hvala ti sto si postavio sliku jer ja nisam znao(i jos uvijek ne znam kako se to radi). da ne bude nesporazuma moram ponoviti tacnu informaciju.u sve cijene je ukljucen pdv i to pise i na sajtu ne znam gdje su ti trazili 60 evra za registraciju.ona je 49 evra i placa se samo prvi mjesec.kasnije placas samo paket.taj moj paket(profesional 1) kosta oko 70 evra.dakle samo prvi mjesec me je izasao malo skuplje 90 evra(ja sam se aktivirao tokom akcije kad je aktivacija kostala 20 evra).ali recimo profesional 1 ima moj drugar i on kosta 44,90 evra.protok je 16000 kbs i u odnosu na moj paket jedina razlika je sto ne nudi 4 gb downloada sa prioritetima 2 i 3 nego samo 500mb ali...s obzirom da je satelit rasterecen tebi ti prioriteti i ne trebaju kao sto ih ni ja nisam imao potrebe koristiti.dakle,za rezultat dobijes super brzinu i surfa i downloada i mogucnost da skines i vise gb mjesecno a recimo sa satspeedovim ili astrasatovim paketom 1024 imas mogucnost da skines 2-3 giga brzinom 60-120(nocu) nakon cega brzina padne na 15-30 kbs,da skroz sporo surfas(dok nesto skidas gotovo da je surf i nemoguc)i sve to kosta tek 5 evra manje. koristio sam i njihove usluge i znam kakve su.e o tome govorim.sto se tice slike i to sto to tebi nista ne znaci zaista ne zelim ni u sta da te ubjedjujem a nemam vise ni nacina.
jedino da dodjes u brcko i licno se uvjeris.ti si sa obicnim modemom jednom imao brzinu 37 kbs ali ovo je slika od preksinoc,dakle nakon sto sam vec skinuo gotovo 12 gb na pola ovog mjeseca i to je brzina koju imam konstantno do kraja .izgleda nevjerovatno ali je to-to.kad ne bude javicu.ako tebi ili bilo kome drugom sve ovo nije najbolji dokaz istinitosti mog prijedloga onda ja ne znam sta bih vise rekao osim srecno sa drugim alternativama.
18.08.2005. u 23:01 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066

Jabber: nabukodonosor@elite.....
Sajt: www.balcansat.com

icon Re: Izbor satelitskog interneta19.08.2005. u 15:11
Sve cene su izražene u eurima a plaćanje se vrši u dinarima po dnevnom kursu a u cenu nije uračunat PDV!

http://www.sky-dsl.co.yu/cenovnik.html
na dnu strane

Evo ti slike od od sinoc, cisto da vidis. Sa modemom.

Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
19.08.2005. u 15:11 

Whalata
Whalata Care
Subotica

Član broj: 54944

icon Re: Izbor satelitskog interneta19.08.2005. u 16:29
@Nabukodonosor

Konacno smo dobili odgovor. Znaci ti govoris o sky-dsl.co.yu, a olimp je pricao o zaro-informatika.
Nemam pojma kako je doslo do zabune, mozda u nekom PM-u.

Nisam do sada znao da je neko preuzeo distribuciju skydsl-a od Randjelovica, sa kojima, uzgred, imam neka nerasciscena posla.
U svakom slucaju korisno je znati da ponovo rade, po starim kriterijumima....
... samo sto su mnogo skupi.. :(
19.08.2005. u 16:29 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Izbor satelitskog interneta19.08.2005. u 17:08
Pa sigurno necu da idem u Bosnu ili Hrvatsku da uplatim satelitski Internet, ako imamo predstavnika za nas region.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
19.08.2005. u 17:08 

Whalata
Whalata Care
Subotica

icon Re: Izbor satelitskog interneta19.08.2005. u 20:41
O da, kupujmo domace makar placali i 20% vise

A evo i njihovog odgovora na moje pitanje: Kako platiti iz Srbije?
Citat:

Naravno da ima.
Imamo dosta stranaka iz Srbije i svima radi skyDSL bez ikakvih problema.
Potrbno je samo da na našim stranicama ispunite formular za narudžbu i pošeljete ga. Mi na osnovu njega kreiramo ponudu i šaljemo na naznačenu e-mail adresu. Potrebno je da Vi po toj ponudi uplatite, a mi čim vidimo da novci sjedaju na naš račun Vas aktiviramo. Problem je jedino što je za inodoznake potrebno nekoliko dana da se transakcija izvrši pa morate imati malo strpljenja, i za inotransakciju morate banci još platiti dodatnih 5 Eura provizije mislim.

S poštovanjem,
Administrator

Znam da nema veze sa temom, ali evo cisto radi zabave i njihovog odgovora na jedan drugi komentar da im je sajt katastrofalno odradjen:

Citat:

Istina je da stranice ne izgledaju ništa naročito, čak naprotiv. Stranice smo na brzinu pripremili i dignuli. Radimo na potpuno novim stranicama i nadamo se tada rakcijama na stranici.
Za sada uopće ne očekujemo dobre komentare niti se tješimo da su dobre.

Tip je doista luuud!

[Ovu poruku je menjao Whalata dana 19.08.2005. u 21:42 GMT+1]
19.08.2005. u 20:41 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta21.08.2005. u 02:49
tip je sasvim ok,normalan i realan covjek koji je sve sto je obecao na sajtu i ispunio.drago mi je da smo rijesili bar neke stvari.sky dsl za yu kod tog randjelovica ne radi vec duze vrijeme i ja sve vrijeme pricam da sam nakon njihovog prekida saradnje koristio razne internet provajdere ali prave zamjene za skydsl nisam nasao dok nisam vidio na internetu adresu zaro-informatike.zatim sam e-mailom stupio u kontakt sa ljudima iz zara i uvjerio se da zaista postoje i rade jer nekoliko njih drzi jos uvijek reklame za skydsl na svojim stranama, a ne rade vec duze sa nijemcima.odmah sam dobio jedan prijatan i srdacan odgovor(za razliku od nekih dotadasnjih provajdera koji ne samo da su bili arogantni kad daju odgovor nego ga najcesce i nedaju-uostalom o tome svjedoce i nerascisceni racuni jednog od prethodnih ucesnika rasprave).
Nabukodonosor,jos jednom ti hvala za sliku koju si mi objavio za brzinu skydsl-a ali mislim da nema razloga da se pravis tvrdoglav ili nas ovdje zezas i obmanjujes kad je stvar kristalno jasna.citiram tvoj citat:
*Sve cene su izražene u eurima a plaćanje se vrši u dinarima po dnevnom kursu a u cenu nije uračunat PDV!

http://www.sky-dsl.co.yu/cenovnik.html
na dnu strane*

taj skydsl o kome ti govoris ne radi sa nijemcima vec jako dugo i ako si se vec ukljucio u raspravu trebao bi baratati pravim informacijama i pazljivo citati sta pisem!,a ja sam nekoliko puta naveo adresu tog hrvatskog provajdera koji se zove zaro-informatika.
sad mi samo jedno recite kako moze da bude jeftiniji paket 1024kbs koji recimo kod sadspeeda(astre) kosta tacno 44,00 EUR, od recimo paketa skyDSL Professional 1 sa protokom od 16000 kbs(!!!) koji kosta 44,90? tacno je da su troskovi aktivacije i inotransakcije dodatni ali oni se placaju samo prvi mjesec.
21.08.2005. u 02:49 

O_D_E_Z
edo medo
Split

Član broj: 6881

icon Re: Izbor satelitskog interneta21.08.2005. u 07:11
Nije nista ode kristalno cisto .....sve su to mutna posla :)

olimp kaze da skida 12GB do pola mjeseca sa prioritetom 1 tj.to bi znacilo deklariranih 16 000 kbps koji NAVODNO nikad ne pada !!!!!!
Citat:
ali recimo profesional 1 ima moj drugar i on kosta 44,90 evra.protok je 16000 kbs i u odnosu na moj paket jedina razlika je sto ne nudi 4 gb downloada sa prioritetima 2 i 3 nego samo 500mb ali...s obzirom da je satelit rasterecen tebi ti prioriteti i ne trebaju kao sto ih ni ja nisam imao potrebe koristiti

Ovo si vjerojatno nenamjerno falija :)!!! Jer u prioritetu 1 imas SAMO1024kbps flat rate ! Kako pise na njihovom site-u ! Ali takodjer im je "nacrtano" kao: profesional 1 paket ----> BRZINA : do 16 000 kbps na strani prije !!
Prije da bi tribalo pisat do 1024 :) ....eh marketing ......

Te kazes da nikad nisi vise od 2 sata dnevno na internetu!!! A skidas 30 gb u prioritetu 1 !!!! Jer kao sad koriste novi sateli pa je rasterecenje bla bla bla.... ???

A recite vi meni za koga ovo stoji i koga se ovo tice !!!
-Ovo stoji na Forum sekciji zaro informatike (http://www.zaro-informatika.com/phpBB/viewtopic.php?t=21)

---------------------------------------
guest
-Molim Vas da mi konkretno odgovorite:
Šta se smatra Heavy Download ako se koristi paket Profesional 1 na prioritetu 1 recimo.Kolika je to količina podataka ( GB ) kad neko postaje Heavy User.

zaroinf
-Ukoliko Vi surfate i češće skidate neke manje datoteke (od nekoliko MB) teško da ćete upasti u heavy download. Ukoliko često skidate velike datoteke od par desetaka do par stotina MB tada ćete sigurno upasti u heavy download.

Heavy download postoji samo kod Prioriteta 1, a ako to radite na bilo kojem drugom prioritetu ne možete upasti u heavy download.

Sa štovanjem,
administrator

guest
-To je ok ,ali ...
Koliko je to preciznije u MB ili GB u danu?

zaroinf
-Ne mogu reći preciznije.

----------------------------------------

Mislim ono cemu razgovor o Heavy Download-u i "upadu" u njega ? Ako kako olimp kaze brzina ne pada !!!???

Ko je ovdje lud ?

I nemojte s onim shemama probaj pa ces vidjeti i sl. Ne dok ja to sve probam da ode vrijeme nego ode i $ sta je najvaznije, a dobijes u svih vise manje isto s***** drugo pakovanje !
Citat:

[Ovu poruku je menjao O_D_E_Z dana 21.08.2005. u 08:28 GMT+1]

:)
21.08.2005. u 07:11 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Izbor satelitskog interneta21.08.2005. u 14:03
@olimp
Ako ja obmanjujem narod, evo ti onda odgovori coveku na poruku.
21.08.2005. u 14:03 

DZomba
Beograd

Član broj: 40835

icon Re: Izbor satelitskog interneta21.08.2005. u 19:20
Jel nekome funkcionise kAZAA ili DC++ preko ASTRAST-a ?
Podesim SOCKS 5 kako treba i neradi...!
21.08.2005. u 19:20 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta22.08.2005. u 02:18
nevjerovatno,i on i ti pisete ovdje svasta a ne koristite taj sky dsl.da vas pitam,
jel mozda na tps ovom ili cijem vec sajtu(multivizion,xxl,tpsfoot...)pise kako se svi ti kanali mogu gledati piratskim putem i da nema potrebe da placate pretplatu???ma daj,kome ja ovdje bilo sta pisem?ako nevjerujete ne morate ni koristiti sky dsl ali necete me ubijediti u suprotno jer ja fakat koristim sky dsl i najbolje znam sta imam.to sam preporucio i drugima i vi me tu ubjedjujete da to nije tako a niste korisnici.zao mi je samo sto se niko od eventualnih korisnika sky dsl iz bilo koje drzave sa prostora bivse nam yu ne javi i potvrdi ovo sto govorim.ili demantuje!!!
pa naravno da nijedan provajder nece reci skidajte sad 100gb mjesecno ,ne trebaju vam prioriteti.ja sam vam samo rekao caku a izgleda nisam trebao jer ocito to ne zasluzujete.

ps. i ne skidam 12 gb do pola mjeseca prioritetom 1 vec skidam 30 gb mjesecno prioritetom 1.sta ces ,moze mi se imam sky dsl satelitski internet
22.08.2005. u 02:18 

mr_bungle
Naissus

Član broj: 5488

Jabber: jabber_the_hutt@elitesecurity.org

icon Re: Izbor satelitskog interneta23.08.2005. u 10:15
ja rekoh da sam bivsi user skydsl... imao sam slab signal na Telecom2D
a i paketi koji su tada bili na raspolaganju mi nisu odgovarali
potrebama. jedan je bio onaj najjeftiniji 10 valjda, i to mi je bilo
malo a sledeci su bili 20 i 30 (razlike samo u brzinama a i jedan i
drugi su bili do 3GB podataka) a ja nisam mogao ni 2 GB od ta 3 da
potrosim. prioriteti su me posebno jebavali, jednom sam povukao nvidia
drajver od 25 MB i odma me sutnuli u hevi downloadera i do kraja
meseca sam se jebavo sa 16 do 20 kb/sec ...a onda sam digao ruke jer
sam shvatio da p2p nije za satelit. prvo zbog samog softvera gde sam
se dovijao od programa do programa da ih poteram preko socks5, a posle
par meseci sam shvatio da je preskupo da visim na telefonu sa sat
netom koji je u mogucnosti da ide od 60 ili 200 KB/sec pa do 1 MB/sec
(samo nocu sa ovim paketom) a ja siromah vucem fajl sa torentom ili
winmx brzinom od 8 -15 kb u sec! i to zadovoljstvo sam placao 2700 din
mesecno od maja do novembra meseca ili 35.

sve zavisi od potreba coveka... ja se odusevim samom cinjenicom da
neko svuce tolike gigabajte...sta li skidate svaka cast :)

zato sam nasao da je planet sky
satelitski internet ono sto mi treba. uplatim koliko imam i vozim dok
ne potrosim i biram kad cu kojom brzinom da se vozim. a ne da me neki
softver tamo procenjuje dal sam preterao il nisam i da mi obara
brzinu....

--
Mr_Bungle

Error! Tagline not found. (A)bort, (R)etry, (P)anic?
Ma Meeshka Mow Skwoz !

23.08.2005. u 10:15 

djalf
Svilajnac

Član broj: 41627

icon Re: Izbor satelitskog interneta26.08.2005. u 09:03
@olimp
Sad cu da odem na sajt da pogledam ali mi kazi, konkretno, onaj paket od 45e, koliko se razlikuje i u cemu od tog sto si uzeo od 70e? Nema llimita, a kakvo je to "upadanje" u Heavy grupu, koliko treba da ga "archim" dok se to ne desi?
A inace Astrasat je ponudio pakete po snizenim cenama ali na Astri 23.5 i to 256k za 1200 din. a 512k za 2000 din. Sajt je update-ovan, www.astrasat.net . Limita ima i ne pada na 15Kb/s nego na 8 (!) preko dana kada skinete 1,5Gb sa 256k paketom! UZAS! Nocu od 2 pa do 8 ujutro cepa 32Kb/s! Ovo vam je najjeftinija solucija satelitskog neta, uz neku stalnu vezu tipa wireless od 64k ili kablovski! A sto se tice P2P-a, nije samo Proxy problem (mada je meni radio ok na Emule i svemu sto sam podesio za Astrasat), nego su portovi zatvoreni, pa na primer Emule se vezuje na LowId i radi vrlo sporo. A kada iskljucite proxy i idete obicnom dial-up linijom, radi na HighId i sam PRZI! Tako da satelitski.... nula za P2P!!
Nadam se da ce vam ovo koristiti!
Pozdrav
26.08.2005. u 09:03 

Whalata
Whalata Care
Subotica

icon Re: Izbor satelitskog interneta26.08.2005. u 17:39
@djalf

Koliko GB uspevas da skines za mesec dana?
Ja sam bio njihov korisnik na 256kbps pre manje od godinu dana, ali me interesuje kakvi su sada uslovi, mada su i tada bili ocajni. Imao sam utisak da kada im malo opteretim link na par sati, brzina u sledecih nekoliko dana nikako da se oporavi i imao sam neizdrzivih 8kB, pa mozda i manje od toga. Sada se ne secam tacno kako i sta....
Ako te ubace u Heavy (sto se kod njih zove Best Effort Channel), koliko vremena je potrebno sa se brzina oporavi sada i da li u takvim uslovima imas maksimalnu brzinu nocu?
Definitivno je ovo najjeftiniji flat, ali sigurno nije najbolji. Da trenutno imam malo vise para sigurno bih otisao na skydsl. Uopste ne sumnjam u ono sto tvrdi olimp.
26.08.2005. u 17:39 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta27.08.2005. u 02:13
neki od prethodnih diskutanata su citirali odnosno kopirali neke (uglavnom, nevazne) stvari sa zarovog sajta.prvo,ja to puzdano znam a to pise i na sajtu pa cu da i ja kopiram administratora zaro-informatike
"Poštovani,
za sada nema ograničenja. Ovdje postoji pojam heavy-download a odnosi se na Prioritet 1, ako brzina padne onda je manja i od modema i to traje do isteka naplatnog perioda. Za sada još nećete doći u tu poziciju na e-Bird transponderima."
dakle na e-birdu nema ogranicenja.taj paket od 44,90 evra ne nudi nista manje od mog koji kosta 70,bar za sada.
sa mojim paketom u slucaju guzve mozes koristiti prioritete 2 i 3 i s njima svuci 4 gb mjesecno a sa ovim jeftinijim paketom imas 500mb. ali posto guzve nema to prakticno znaci da ti ti prioriteti i ne trebaju.znaci sa prioritetom 1 svlaci koliko hoces ali koliko dugo ce moci tako(mjesec,dva,godinu)naravno ja ne znam.ali za 45 evra to je super paket koji ima zaista svemirsku brzinu o odnosu na druge provajdere kod kojih za istu sumu novca mozes mjesecno skinuti tek par gigabajta.
osim toga,mislim da su i paketi klasik i premium odlicna rjesenja za one kojima je 45 evra puno para.
27.08.2005. u 02:13 

djalf
Svilajnac

icon Re: Izbor satelitskog interneta27.08.2005. u 03:51
@Whalata
Kao sto sam napisao, od ponoci krece da ubrzava tih 8Kb/s (kada si skinuo 1,5Gb) polako na 12-16Kb/s da bi posle 2 najkasnije 3 nocu isao punom brzinom (32Kb/s). Tako radi sigurno do 7 ujutru, nekad i do 9 ali posle neumitno opada i vrati se na "dnevnih" 8Kb/s! Ja sam uspeo za mesec da skinem negde oko 6-7Gb (kombinovano sa telefonom jer sam iskljucio proxy na Emule, tako da je on skidao onih 5Kb/s sa dial-up-a).A mogao bi po prostoj racunici:
115Mb na sat puta 6 sati na noc sto je 690Mb, pa puta 30 dana, dolazis do cifre od 20,7Gb maximalno teorijski! Za ove pare, malo li je? Ja sam uglavnom cepao 500 za noc, tako da nije lose.

@olimp
Znaci oni ako te ubace u Heavy, ti do kraja meseca ides kao modemom? To ne kosta nista brate, Astrasat te samo trenutno uspori a kao sto vidis, nocu te ne "dira" i vozis koliko si platio! A dosta je jeftinije od SkyDsl-a! I nema aktivacije, na Astri 23,5 grunes 1200 dindzi i za 10 minuta vozis!
Pozdrav!
27.08.2005. u 03:51 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta28.08.2005. u 05:04
e,ajd da ja malo oladim ovdje od objasnjavanja.samo ti pici astru za tebe i nije nista bolje.ti cijepaj 8kb/s a ja cu 2mb/s
pa,covjece jel citas sta ja pisem
na e-birdu nema ogranicenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.08.2005. u 05:04 

djalf
Svilajnac

icon Re: Izbor satelitskog interneta28.08.2005. u 09:02
Pa nemojmo da se vredjamo, "za mene nije nista bolje"? Izvini prijatelju, a kako si to zakljucio? Mada si u pravu, za muziku mi i ne treba nista brze, a ostaje mi vise novca za druge pametnije stvari. Ti bacaj pare, ne znam samo sta toliko skidas mesecno (30Gb??), majke ti?
I napadas mene, a lepo sam te pitao K?A?K?O se "upada" u heavy ogranicenje i zbog cega ali tebe mrzi da kucas, a ne mrzi te da kucas da bi nekoga vredjao???
Neka drugi procene da li si ti ili JA u pravu!
Pozdrav
28.08.2005. u 09:02 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta28.08.2005. u 23:16
ma druze zaista nemam namjeru da bilo koga vrijedjam,pa ni tebe!
ali ako sam bar 5 puta napisao da za sada na e-birdu nema ogranicenja a to je i njihov administrator potvrdio o kakvom ti heavy ogranicenju govoris.
ja to koristim,tvrdim ti sto posto da nema ogranicenja a ti opet "Astrasat te samo trenutno uspori a kao sto vidis, nocu te ne "dira" i vozis koliko si platio!".pa ovdje imas 16 puta vise nego sto si za iste pare dobio kod astre.o tome pricam a ti ne vjerujes i samo ponavljas padne brzina,padne brzina.znaci, jos jednom cu ponoviti brzina na skydsl-u ne pada ni nakon 30 gb skinutih prioritetom 1 sa paketom koji kosta 44,90 evra i ima protok 16000kb/s!
kod astre(satspeeda) samo 90 centi manje kosta paket satspeedFLAT
unlimited-1024( sa kojim nakon skinutih 3 gb imas download 15 kb/s)
to je tako .i ja sam koristio astru i znam kako ide.vjeruj mi da je to u najmanju ruku smijesno porediti sa sky dsl-om.naravno,izbor je tvoj.
ipak,izvini... ucinilo mi se da ne zelis da citas sta pisem!
28.08.2005. u 23:16 

djalf
Svilajnac

icon Re: Izbor satelitskog interneta29.08.2005. u 02:10
@olimp
Ma ok je, nisam uvredjen :)
Ali nam opet nisi napisao kako se upada u Heavy (ne na E-bird vec na drugi i koji?). Znas i sam da je to "za sad" na E-bird-u, ja dam 45e a oni sutra kazu "e momci, dosta je bilo, od sad pazite koliko skidate inace imacete 5Kb/s kao sa telefonom"! Razumes me?
Molim te da nam napises USLOVE, znamo koja je brzina i ostalo, ali ne znamo koliko ja mogu na primer da skinem dnevno a da ne preteram, to nam kazi bre (mislim na drugi satelit)? Koliko MB/GB? I da li znas kada ce to da uvedu na taj sat koji koristis da vidim da li da ulazem pare u motor ili jos jednu antenu ili ne (tesko mi je da se penjem na krov kad krene zima da bih okretao antenu :)) )? Kako radi P2P, jesu li portovi blokirani?
Hvala i pozdrav
29.08.2005. u 02:10 

olimp
18.811E...44.879W

icon Re: Izbor satelitskog interneta29.08.2005. u 16:00
za e-bird je garantovano tako a oni jos koriste i telekom 2d za koji ne znam koliko mozes skinuti ali znam da je i on rasterecen nakon sto su pustili 33 istok.a zasto bi ti isao na taj satelit ako mozes uhvatiti e-bird 33.ja sam skinuo toliko a mogao sam siguran sam i vise al,jednostavno nisam imao potrebe.nikakvih specijalnih uslova nema.i nevjerujem da ce ih uskoro i biti jer je taj satelit pusten tek nedavno i zasad je sasvim mali broj korisnika na njemu da bi brinuli o ogranicenju.ja sam ranije(dok je radio srbijanski skydsl) bio na telekomu 2d i brzina mi je padala nakon skinutih otprilike 10-ak gb ali sa 500-600 nikad nije pala ispod 70-80 kb/s(i to samo danju) a koristio sam paket premium 2 (koji ima protok do 4000 kb/s).kakva je sada situacija ne znam pouzdano ali posto je i taj satelit rasterecen mislim da bi i tu mogao skidati bez problema.al,opet ono za sta ti mogu garantovat su super i konstantne brzine na e-birdu.u to sam 100% siguran.sto se tice p2p ja ga tek ponekad koristim i ne znam da li sam sve nastimao kako treba na dc++, ali tu brzina varira.nekad imam jedva 10kb/s a nekad oko 150 kb/s.al opet kazem ,mozda nisam najbolje podesio proxi za dc++ posto rijetko koristim tu varijantu.
29.08.2005. u 16:00 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Izbor satelitskog interneta

Strane: 1 2 3

[ Pregleda: 2557 | Odgovora: 43 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.