Citat:
miljenko2003: stoga sam proba da uradim sledece: procitam poslednja 2 broja i saberm ih ili oduzmem i oko ta dva dobijena broj stavim koliko hocu(stisnes broj i tri levo tri desno) , ili predposlednji i predpredposlednji saberm i oduzmem. ovakav nacin igranja dosnosi dobitak od 10 pokusaja 7-8 je ok a nekad i omane .
ahsuda
Mislim da se uzalud trudis da nadjes foru da uzmes pare na ruletu na taj nacin sabiranje oduzimanje brojeva .... nema tu logike. Svaku rulet masinu ako dugo igras primetices da recimo cesce daje neke brojeve ili neki sektor a razlog za to je recimo los balans stola, trosenje materijala itd. I uzeo si za primer 10 krugova gde kazes ima 7-8 pogodaka a nekad i omane :) pa sta su onda ta 2-3 (promasaji) + ono sto omane... rezultat je da vec na 100 krugova ces imati mnogo mnogo vise ono "a nekad i omane"
E sad, sve sto covek napravi moze da se i pokvari. Sigurno postoji nacin da se prevari i elektronsi rulet samim tim sto je elektronski mislim da se tom delu treba vise posletiti u proucavanju i trazenju gresaka ili mana koje se mogu iskoristiti za neku prevaru. Za obicne rulete smo vec culi da postoji mogucnost, bilo je po svim novinama i tv programima o onim nasim likovima sto su u kazinu hotela Ric uzeli silnu lovu uz pomoc mobilnog telefona i softvera koji sve to izracunava.
Postoje nacini da se zaradjuje na ruletu nesto sitno para sa dosta ulaganja a to je da se igraju razne progresije ali tu moras biti jako disciplinovan i da znas kad treba da stanes uzmes pare i odes iz kazina .....