Pazi ima na Gnutelli (LimeWire) dosta stvari za skidanje. Glupo je to što nemaš obavezu da šeruješ jer u startu smanjuje broj dostupnih fajlova ali šta je tu je...
Što se brzine tiče, jeste brže od ed2k mreže (eMule) ali zato ima mnoogo manji izbor fajlova za download. S druge strane ide skoro jednako brzo kao Torrent tako da za konkretne stvari ipak preporučujem Torrent.
Citat:
Jos nisam uspeo da ukapiram a verovatno ne moze kako da vidim sta sam poceo da skidam !!! Ja pocnem da skidam neki film i moram da ga skinem do kraja da bi na kraju ukapiro da mi je taj uvalio neko sr**e . Jos nesto kad skidas nesto ti uopste nevidis od koga , pa i ne mozes da biras !!!
Ne znam koju verziju LimeWire koristiš, ali trebalo bi da imaš preview za svaki fajl (naravno ukoliko je moguć - mp3 ili video ili sl.). A to što ne vidiš od koga skidaš nije važno uopšte jer ti on sam bira sources po dostupnosti tako da skidaš od onoliko ljudi koliko su na mreži trenutno i imaju taj fajl (kod mene je ta cifra za nekih sat-dva koliko sam probao bila od oko 7-8 do 20-30 u zavisnosti od "popularnosti" fajla).
Pozdrav