Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

problem sa wireless-om

[es] :: Wireless :: problem sa wireless-om

[ Pregleda: 504 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

time

Član broj: 41765
*.metrohive.neobee.net.

icon problem sa wireless-om01.07.2005. u 18:36

imam problem sa wireless-om.kada se zalim tehnickoj podrsci kazu da je kod njih sve u redu a meni net i dalje ne radi kojim programom bi mogao da utvrdim gde je zastoj?probao sam tracert ali to bas i ne govori mnogo.kako da znam koliki mi je trenutno protok na netu odnosno kada bih nesto skidao koliki bi protok mogao da ostvaruim jer kada skidam nesto,sve zavisi odakle skidam pa mi tako i protok varira znaci pravo pitanje je u stvari sta bi ja njima zapravo trebalo da kazem(pokazem) da bi im zacepim usta?jer ja mogu da govorim kako mi net ne radi a oni da radi u beskraj net zapravo malo radi malo neizvinjavam se sto je malo nejasno napisano hvala!
01.07.2005. u 18:36 

broker

Član broj: 2415
212.62.59.*

icon Re: problem sa wireless-om01.07.2005. u 23:33
Sastavis zvanican dopis u kome najbolje sto mozes opises kako se manifestuje problem. akoimas sa cim izmeri novi signala, uradi ping do provajdera i nekog servera na netu pa im i to prilozi, i uz to prilozi i sve ostalo sto mozes da prikupis od podataka.
koliko ne reaguju, prijavi ih inspekciji.

Ako im redovno placas usugu imas pravo na to da onitebi redovno isporucuju uslugu. Ako ima problema oni omraju da urade sve sto mogu da utvrde i otklone problem, pa makar da ti to dodatno naplate, ali ne mogu da te ignorisu.

01.07.2005. u 23:33 

[es] :: Wireless :: problem sa wireless-om

[ Pregleda: 504 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.