Nema ti nikakve to veze..problem evidentno imas ali ga nemoj dovoditi u vezu sa wireless-om,bar ne na onaj nacin koji si ti opisao.
NE tvrdim da to nije u koliziji ali ne moze biti na neki klasican nacin da to smeta jedno drugom.
Ja imam slicno kao i @Arrow..na krovu zgrade iznad mog sat.tanjira sam montirao ne jednu wireless antenu vec sam napravio citavu baznu stanicu sa predajnim i prijemnim antenama i sa nekoliko linkova...tu je i kutija u kojoj je smjestena sva ta oprema na 2,4 Ghz...i krosover kabel i kabel za napajanje te opreme mi silaze zajedno sa kablom od satelitske i od napajanja motora u stan do mojih racunara i risivera.
NA stolu imam sad trenutno 7 risivera i na desktop racunaru mi zbog nedostatka prostora stoji router za rutiranje saobracaja izmedju ostalih racunara..ispod gomila kablova ustekanih u zajednicko strujno kolo i NEMA ni jedne greske...
E sad izvuci zakljucak sam...
Znaci nemoj traziti direktnu uzrocno-posledicnu korelaciju izmedju toga ,vec trazi neku indirektnu koja vjerovatno nema blage veze sa zivotom ali te za*ebava..
Sta moze biti...bog zna..eksperimentisi i tu ti niko od nas nece moci pomoci..moras sam da vidis sta ti smeta..a nesto evidentno smeta...
Pozdrav!!
/mrdja
PS Uzmi najprije pa provjeri sve veze na kablovima za satelitsku...sve konektore,spojeve...polako i redom..