cekaj, da li ti to radi kod svakog download-a ili samo kod odredjenog? Mozda je i tvoj provajder malo prevrsio sa korisnicima, pa ti slabije radi net...
Na svetu postoje 10 vrste ljudi:
oni koji se razumeju u binarne brojeve i oni koji se ne razumeju u binarne brojeve...
Nakon reinstalacije sistema sve je opet proradilo,ali nakon 7 dana opet isti problem. Pre nego sto se to desilo menjao sam u connection type sa 28,8 na cable i nazad i cini mi se da je bas nakon toga sve pocelo kako ne treba.
Hmmm... Milosevac, o kakvoj ti to zaštiti pričaš?
Normalno da se svaki izvršni (EXE, BAT, ...) fajl skenira AV programom nakon downloada, ali to nikako ne spada u "maksimalnu zaštitu" već u minimalni nivo zaštite, tj. nešto što se podrazumeva.
Putuj planeto, super smo se družili
nama je lepo, taman kako smo zaslužili!
BytEfLUSh maksimalana zastita verovatno nije adekvatan izraz ! Izrazio sam sumnju dali on uopste nesto ozbiljno koristi ( npr. firewall ) zato sto znam da mnogi i ne koriste nista i posle se pitaju zasto !
On kaza da "Nakon reinstalacije sistema sve je opet proradilo,ali nakon 7 dana opet isti problem" ocigledno je da je problem u tome , jer ako je funkcionisalo 7 dana a posle ne ....
[Ovu poruku je menjao milosevac dana 07.07.2005. u 18:59 GMT+1]
Nesto mi se cini da je problem nastao kada sam u Settings promenio Connection Type sa 28.8 na Cable. Cini mi se da to nije cisto reda radi prijavljivanje vrste konekcije,vec da se zaista DC++ zeznuo promenom toga,i sada povratak na 28.8 ili bilo sta drugo ne pomaze.
Vrlo je moguce da sam i prosli put,pre reinstalacije isto to uradio.
Takodje,kada mu stavim da se konektuje na nekoliko hubova,u status baru vidim da DL brzina skace na maksimum,45 KB/s,ali DL samih fajlova nece preko 2.