Citat:
radikal: Greska, Pid je 1451, ali to sam znao, ima li jos neki provajder,jer ovde nema skoro nista od domace muzike.
1451 ili 451 nije bitno. Oba pida rade.
Sto se domace muzike tice. Nazalost ima i nase muzike. Jeste da je sve uglavnom strana muzika. Ali meni je pre par dana stigao celi album grupe duck. Skynet podesen da skida p-mp3, kazaa-mp3. Filesize 2/xxx mb
Naravno da sam album odmah obrisao posto to ne slusam. Isto vazi i za kompletne filmove jeste da se retko desava ali je itekako moguce da dobijete kompletan film ili iso neke igrice ili programa. Ko ne veruje nega pita cika cubrica :)
Citat:
mr bean: Na alice pokusajte u vise navrata tokom 24 sata kako biste ustanovili period sa najboljim protokom jer kod njih protok zna skakati i kad je prevelik rezultat je da racunar puno radi a ne skida nista.
Alice sat najveci protok ima preko dana. Od 4 do 5mb/sec. Polako pocinje da usporava od 00:00 jer se tada i broj korisnika smanjuje. Ljudi idu na spavanje :)
Citat:
virtualx: e da je meni jaci komp da mogu skidati sa alicesat
ovako mi non stop idu crvene crtice to jest greske.
duron 800MHZ i 256MB izgleda nije dovoljno
skidam sa 7°E i to sa
7e linkstar2
tuner=11554000,H,27500000,A
pids=1327
meni je taj najbolji jer nemogu sa nekih skidati zbog gresaka.
Za alicesat je (preko dana) potreban nesto jaci procesor u kombinaciji sa 512 ili vise mb rama i brzim hard diskom. Ja za skynet koristim poseban hard disk vezan kao master na sekundarnoj grani. Skynet skida 24/7 punom brzinom bez pucanja fajlova. Pucaju samo fajlovi koji moraju da puknu. Ko razume razume :)
Posto key za EON josh uvek nisam dobio. Skynet radi posao vise nego dobro.
boom