Pa ne znam , ali koliko se secam , citao sam da se ubacivanjem SW25 povecava memorija telefona .Nasao sam u jednoj temi gomilu odgovora , ali toliko konfuznih
da uopste ne znam sta cemu sluzi , a nisam siguran da je uopste neko od ucesnika teme bio siguran sta radi a da ne pricam o tome sto niko od njih ne bi mogao da ponovi sve te operacije jos jednom . Zato i pitam one koji znaju sta i kako treba raditi da bi se povecala memorija , dobile nove mogucnosti telefona itd . Ja sve sto radim na svom telefonu , radim iz cistog entuzijazma . Recimo , niko nije napisao da baterija mora biti skroz puna . Drugo , kaze se da podrzava Wav melodije sto je samo delimicno tacno . Kada preko kompjutera ubacite wav melodiju , telefon javlja da ne prepoznaje format , ali zato kada putem " voice record " opcije snimite zvuk on ga cuva u Wav formatu i tako ga i reprodukuje . Skymobil , ako znas kako da uradim te opcije ( prosirenje memorije , ili npr. sta se dobije sa SW27 ) , onda objasni postupno i polako , naravno ako imas vremena . Na onim Ruskim sajtovima
je takva za***ancija , da tamo ni Rus ne moze da se snadje a da nepricam da vise od polovine linkova ne radi ili te vodi sa jednog na drugi sajt dok ne zavrsis na nekom warez sajtu .Ili recimo , da li neko zna za neku novu verziju Siemens data suit-a jer je verzija koju imam strasno spora a i preko nje mogu da manipulisem
samo sa slikama , melodijama i javom . O ulasku u adresar i da ne govorimo . Naravno , pricam za C 60 .
Imamo pravo da se žalimo na život jedino ako od njega tražimo nemoguće.