onda ako filozofiras i pravis poredjenja- pravi ih kako treba!
ti si nasao da poredis ARD i ZDF sa HRT-om??? hehehehehe
ako zivis u nemackoj onda tu i placas GEZ i to od celih 17 eura mesecno,cisto da te podsetim........a tih 17 eura placas upravo za tu nacionalnu tv koja prenosi te utakmice..... pomnozi to sa nekih 20 miliona domacinstava u nemackoj i izracunaj mesecnu sumu sa kojom nemacka nacionalna televizija raspolaze, a onda isto tako izracunaj sa koliko hrt raspolaze, ako si vec hteo da pravis to neko kao poredjenje .........sto se tice privatnih-sat1 i rtl se ne secam da su ikad prenosile utakmice reprezentacije, vec samo ligu sampiona, a to je opet druga prica.......
Citat:
davd:
evo upravo sam procitao na hrt stranici da su otkupili prava za 6 utakmica (hrtl 4 i to sve gostujuce), e sada lakse bi mi palo da ne gledam npr. malta-hr, ali ovo je mozda odlucujuca utakmica i to se moglo i prije pretpostaviti, ili si ti mislio da je island-malta top event ?...
sta je meni top event - moja stvar, a to sigurno nije niti jedna utakmica hrvatske reprezentacije......
Citat:
davd: .......a ta tvoja subjektivna procjena da je hrt najbolji od svih nac. kuca u ex yu, mozda stoji no najgore je to sto to nema veze sa mojim pitanjem... no ako vec ne mogu gledati nogomet, onda mogu filozofirati s takvim...
ovde malo sam sebe osporavas " filozofe"
Citat:
davd: ima li nacina da i mi u dijaspori gledamo prijenos u subotu. vidim da utakmicu prenosi hrtl, a hrt ne. cisto sumnjam da cu produziti karticu, a panorame gradova mogu da gledam i preko neta

sramota...
cemu onda taj komentar u tvojoj prvoj poruci o nekakvoj "sramoti" ???
pravilo je da nema pravila,a ni to nije pravilo.....