Dakle, pronašao sam "xtramusic playlister for ss2" i stvar radi, skida on te liste, ali čini mi se da je nekad davno neko spominjao plugin koji bi to hvatao direktno u mp3 i odmah imenovao pjesme.
E, sad - kontam da to više nebi išlo pošto Xtramusic kanali više ne puštaju epg kao prije, ali svejedno bih se volio malo "poigrati" s tim pluginom za mp3.
Pretraživanje foruma i nije baš nešto pomoglo, a mislim da jeste bilo govora o tome ovdje - doduše jako davno i to mi se čini da je Nabukodonosor spominjao taj plugin.
Nabuko, sorry ako te bezveze "cimam", ali ako si to bio ti onda: "Nabuko, Nabuko, na tebe je red!" ;-)
P.S.
Nije da se nema muzike, ali svi znamo onu staru "Music is the brandy of the damned".
Eto, pa živjeli!!
@ Cezar: Hvala, komšija (Gunja calling), al nešto ovo ne fercera. Kaže u infou "tune to NBC-GIGA (11054)" tako da izgleda da ne radi sa Xtramusic.
Hvala u svakom slučaju.
@ acaradio: nemam pojma odakle ga skinuh, ali mogu da ti ga pošaljem na mail ako hoćeš. Ili da ga zakačim ovdje - ide li to još??
Jel radi? Mislim jel sece u mp3 i imenuje fajlove?
"There are many here among us who feel that life is but a joke.
But you and I, we've been through that, and this is not our fate,
So let us not talk falsely now, the hour is getting late."
prvi put cujem za to.
kako radi.
znaci na frekvenciji nbc giga.
dajte malo bolje objsanite ,ako uopce to radi.
kako ,jel upisemo freekvenciju u setup4pc i izaberemo to,i onda ukljucimo taj program.
dajte tutorial milim vas.
-"xtramusic playlister for ss2(za HB)", koji je Clusterdreamer okacio, iscitava logove, tj. naslove pesama.
- ovaj drugi "playgrab" ,trebao bi kao da automatski isece pesmu, i dodeli je naziv! ali to je za Astru. U njegovom dir-u ima sth.reg, gde su i sama podesavanja....mozda bi radilo na astri ako bi se izmenio taj reg....znacui fora je u ovome
Sinoc sam probao "playlister" na Hotbirdu. Krenuo da iscitava pesme po kanalima, i posle 15-tak sekundi - BUM ! "Access violation" prozorce. MyTheatre se toliko zaglavio da sam morao da resetujem komp "na divlje". Uvek problemi na relaciji MDPlugins - MyTheatre....zasto to ?
Meni isto tako u Skyviewu, ali u ProgDVBu radi kako treba.
I da, ovaj plugin koji je na uploadu radi na HB. Onaj sa linka u poruci od prije je bio namijenjen za Astru.