|
samogledam Medju shljiwama
Član broj: 51704 Poruke: 7
|
Ma ok deqi, ne žalim se ni ja, Photoshop CS2 329MB itd :), nego, pošto moram ponekad i da odem na posao, a klinac jaši mašinu, a žena, a kuče, a mače ;) ne krešem Skynet često nego više onako iz zezanja i radi oket. Kao što sam apostrofirao (novogovor ;) na kraju prethodne poruke. Najverovatnije čovek ima neki drugi problem, možda neki trojanac ili virus ili se još neki soft otima za tjuner pa mu šeta freq ili je problem sa ip adresom kartice, ili tcp/ip generalno ili... Forum je tu, dobri ljudi takođe, i nadamo se da će čovek da reši problem uz moju (sumnjam ;) ili tvoju ili bilo čiju pomoć, sreća sreća radost :))
Ostalo stoji, da li je neko, *generalno*, razmišljao o vremenu kod uplink stanice i da li je to faktor koji i danas utiče na kvalitet signala kod krajnjeg korisnika, kao u analogna vremena. Mikrotalasni signal je mikrotalasni signal (au bato :)), dobar gradonosni oblak može da oslepi i Arecibo. Meni deluje logično da može. Ako ne, neka neko verziraniji da iscrpnije i tačnije objašnjenje pa da svi mi ovde naučimo po nešto i da se zabavimo :)
Sattv je hobi, ne zanimanje, većini ljudi ovde.
Ajmo malo o tome, bolje to nego ovo prepucavanje oko bivših i sadašnjih korisnika, opstanka balkasat-a itd, jel. 0x64 godine ne napisah ništa nigde pa je ovo njesra ispalo neki povod, jeb'ga. Fresh air :) Izvinite na šumu (šum, ne šuma ;) i pozdrav, živeće ovaj forum :)
|