@IvanR
UVEK posle ukljucivanja kompa ista situacija - pokazuje signal, a ne prikazuje sliku (btw ne prikazuje ni sta trenutno ide na kanalu)! Posle ponovnog startovanja Prog-a sve je ok! Probao sa 4-5 verzija Prog-a - uvek isto....cak sam iz nekih drugih razloga juce reinstalirao windows i...opet isto!Napominjem da DiSEqC nemam (mada vidim da je ovo za DiSEqC bilo upuceno Grand-u, ne Ivanu....), i nisam probao ni sa jednom drugom verzijom drivera sem 4.3.0! I....vec sam ovo "naucio" da ignorisem!
@Ogi
Nadjes softcam.key u root-u Prog-a, desni klik, open with....notepad....kopiras hex broj na pravo mesto, uklonis "razmake" ukoliko je kljuc dosao u obliku 12 AB 3C...(videces vec kada otvoris softcam gde treba da ide novi kljuc i kako treba da izgleda), save changes....ukoliko ti je Prog radio dok si ovo menjao, iskljucis ga, ponovo startujes...i to bi valjda bilo celo step-by-step uputstvo....
"Mi smo deset godina stariji, siromašniji, propaliji...i to je cena naše gluposti! Ne može to besplatno..." - Dr. Zoran Đinđić