Znaci da smo se slozili...tu od satelitske nema ni s....bude par trgovaca koji sa satelitskom blage veze nemaju...niti znaju da uvezu sta valja niti se kontaju u ono sto prodaju,...jedini im je motiv da uzmu kintu..
Ja licno bi im zabranio da uvoze kojekakvo smece od risivera...pa da ga prodaju i da se mi poslije patimo sa tim..zasto ovaj modul ne radi sa tim ili zasto zaglupljuje i sl...
To sto izloze na sajmu...zaplijeniti i spaliti
Pozdrav!!!
/mrdja
P.S. Ja sam prije jedno 3 godine pitao jednu ozbiljnu firmu kako mogu da kupim malo vise kartica,,Fun..i tip mi je onako ozbiljno rekao da mogu da narucim iskljucivo 6000 komada po nekoj cijeni koju sam ja tad imao na komad kad kupujem ..ne znam otkud mu samo cifra 6000

..i kad sam skonto da stvarno nemaju blage veze sa zivotom...izvadio sam mu iz dzepa 200 fan kartica,sto on u zivotu nije ni vidio na gomili i ponudio dosta ispod te njegove cijene..pogledao sam kako su odreagovali,slatko se nasmijao i ..otisao...

Nema tu od sajma nista....
Evo bolji predlog...da recimo par nezvanicnih distributera ...mada je dovoljno i jedan

..ode u neku birtiju sa opremom...da to postavi..pa nek ljudi dodju i pogledaju prave stvari...ne plate ulaznicu...a usput pojedu cevape i popiju pivo..i kupe nesto pametno..a ne za*ebavati se tamo, a da ne vidis nista pametno