Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ponovo radi BalcanSat

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Ponovo radi BalcanSat

[ Pregleda: 657 | Odgovora: 9 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

Član broj: 17066

Jabber: nabukodonosor@elite.....
Sajt: www.balcansat.com

icon Ponovo radi BalcanSat01.04.2005. u 22:21

Pozdrav. Hteo bih da obavestim sve vas da ponovo radi forum na adresi www.balcansat.com i sajt posvećen satelitskoj televiziji koji se nalazi na adresi www.balcansat.com/Web/news.php. Na sajtu mozete naći svakodnevno ažurirane vesti, chat, odličnu download sekciju i jos mnogo zanimljivih stvari. Sajt i forum nisu radili par dana jer smo imali velikih problema. Sada sve ponovo radi. Nažalost trajno smo izgubili podatke svih korisnika, tako da će svi morati ponovo da se registruju. Pozdrav svima.
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
01.04.2005. u 22:21 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 15:30
Malo je dosadno potpisivati se ponovo na jedno te isto zar ne?
"Gubljenje" potpisa (citaj prodaja) je najveci "lokalni" zlocin!!!

02.04.2005. u 15:30 

usmarko

Član broj: 32552

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 22:51
Citat:
Nabukodonosor: Pozdrav. Hteo bih da obavestim sve vas da ponovo radi forum na adresi www.balcansat.com i sajt posvećen satelitskoj televiziji koji se nalazi na adresi www.balcansat.com/Web/news.php. Na sajtu mozete naći svakodnevno ažurirane vesti, chat, odličnu download sekciju i jos mnogo zanimljivih stvari. Sajt i forum nisu radili par dana jer smo imali velikih problema. Sada sve ponovo radi. Nažalost trajno smo izgubili podatke svih korisnika, tako da će svi morati ponovo da se registruju. Pozdrav svima.

Jel' to vi pastujete vesti sa www.sat-update.com or what? Ako da, onda bi bio red navesti izvore...
02.04.2005. u 22:51 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 23:10
Koje izvore???, zar @Nabukodonosor nije izvor???
02.04.2005. u 23:10 

jakky
cane sokolovic

Član broj: 53623

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 23:22
usmarko otrezni se :-)
peppito
02.04.2005. u 23:22 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 23:37
Citat:
dejandj: Malo je dosadno potpisivati se ponovo na jedno te isto zar ne?
"Gubljenje" potpisa (citaj prodaja) je najveci "lokalni" zlocin!!!

Ne shvatam te bas...

Citat:
usmarko: Jel' to vi pastujete vesti sa www.sat-update.com or what? Ako da, onda bi bio red navesti izvore...

Pazi, mi ne izmisljamo vesti. To sto si video je bila prva vest i JASNO ispod pise izvor za pismene. Ja sam veceras na TV Pinku procitao vest u onoj traci koja ide iznad filma da je umro Papa. To sam isto procitao posle pola sata i na BK. Mora da je BK ukrao vest od Pinka...
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
02.04.2005. u 23:37 

Marenović Slaviša

Član broj: 85917

Sajt: www.bsa.org

icon Re: Ponovo radi BalcanSat02.04.2005. u 23:44
Mozda covek misli da su oni tutorijali koje smo pisali kopirani od njih? Aj sad ti nama lepo reci i konkretno, sta je to kopirano sa sajta koji si naveo. Konkretno.
02.04.2005. u 23:44 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Ponovo radi BalcanSat03.04.2005. u 00:01
Ma ne, on misli na to da su vesti na sajtu sa sat-update i potpuno je u pravu, ali na dnu se pre svih vesti vidi koji je izvor.
03.04.2005. u 00:01 

usmarko

Član broj: 32552

icon Re: Ponovo radi BalcanSat03.04.2005. u 00:28
Citat:
Nabukodonosor: Pazi, mi ne izmisljamo vesti. To sto si video je bila prva vest i JASNO ispod pise izvor za pismene. Ja sam veceras na TV Pinku procitao vest u onoj traci koja ide iznad filma da je umro Papa. To sam isto procitao posle pola sata i na BK. Mora da je BK ukrao vest od Pinka...

Nemoj da se pravite ludi... Nisam pratio taj sajt cesto, ali sam primetio da ste u potpunosti pastovali vesti (gotovo kompletan tekst bez bilo kakve izmene sve sa slikama) sa sat-update-a, a nisam nigde primetio da ste naveli izvor... Ako tvrdite da jeste, onda vaše navođenje izvora nije bilo jasno vidljivo....
Pri tome mislim na prethodnu "verziju" sajta, a ne na ovu sada (nisam je još posetio, a ne verujem ni da ću).....

Cela stvar je jako ličila na neku vrstu plagijata.....

Na BK nisu sigurno preneli kompletan tekst ili reportažu sa Pinka, već su samo obradili istu vest. Vi sa druge strane, prekopirali ste bukvalno cele tekstove sa sve slikama...
03.04.2005. u 00:28 

Nabukodonosor
Marjan Bažalac
Kraljevo

icon Re: Ponovo radi BalcanSat03.04.2005. u 00:39
Pa cekaj, koliko puta si i na ovom forumu, pogotovo u sobi Nauka video kompletno prekopirane tekstove gde se samo ispod napise izvor?! Sto ne ides njih da napadas?! To se radi iz prostog razloga sto nisu svi korisnici ovako vesti u pretrazi Interneta kao ti, i ne moze svako kao ti svaku vest da nadje. Mi smo tu da prenesemo vesti sa ostalih sajtova. Za sada samo to, jer smo imali dosta problema i trenutno sebi samo to mozemo da dozvolimo.

Citat:
Ako tvrdite da jeste, onda vaše navođenje izvora nije bilo jasno vidljivo....

Pa slova jesu malo sitna, ali mogu i bez naocara da se procitaju...

Citat:
nisam je još posetio, a ne verujem ni da ću

Ma nemoj da me nasekiras...

Citat:
Na BK nisu sigurno preneli kompletan tekst ili reportažu sa Pinka, već su samo obradili istu vest. Vi sa druge strane, prekopirali ste bukvalno cele tekstove sa sve slikama...

Vest je bila "papa taj i taj je preminuo, saopstava Vatikan". Isto i tamo i tamo. Kakav plagijat!!
03.04.2005. u 00:39 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: Ponovo radi BalcanSat

[ Pregleda: 657 | Odgovora: 9 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.