Nista to neradi sve sam to tako uradio iskljucio i ukljucio opensky 20 puta i ostoken je i dalje bio crven gde je tu resenje dali treba da se ubaci cfg 28 jer sam i njega ubacio i na kraju mi je skidao samo prazne foldere Ako neko zna resenje neka pomoge nama koji nismo uspeli pozdrav
meni neće pa neće...jel treba ponovo preinstalirati OS ili ostaviti staru instalaciju (iz vremena kad se moglo skidati)?
znači skinuo sam osloader21 i sve iz njega kopirao u root OS...kliknem na ogmp.exe i onda ništa...samo se automatski otvori OS prozor ali od najava nič :( zatvarao i otvarao više puta i ne pomaže...
koji beše transponder treba izabrati u server4pc? meni je na eutel w3 c12
Neće pa da ga j.... jednostavno kad mi se otvori OS odem na settings i kad kliknem na user rights da bih video da li je ostoken pozeleneo, ništa se ne dešava, čak posle toga ne mogu ni prog da zatvorim, kao da se blokirao. Onda moram iz task managera da ga ubijem... xe
Dajte neko detaljnije uputstvo za ove novitete..
A inače u ogmp update ostoken delu se ne pojavljuje nikakav broj, a o najavama i da ne govorim...buxuxu
obriši opensky izbriši sve iz registra u vezi njega resetiraj instaliraj ponovo opensky odma izbriši iz startup oslisner i ikonu sa desktopa direktorij ga nadogradi na update1.G.16 papa manje memorije,prebaci novi osloader u install direktorij restart i pokreni OGMP.EXE majstor sam skuplja kljućeve i sve radi e da i sam pokrene osloader prozore samo ogmp smanji a "opensky da se vidi cijeli" ne pitaj zašto jer ima neispravnih fajlova svaki put kad povećaš prozor od opensky-a Java je ludilo ali za kompjutere od 1 giga na dalje memorije
Ljudi ja sam izbrisao cjeli OPENSKY. Ponovno ga inastalirao,pokrenuo pach za novije drajvere, kopirao OGMP sa svim fajlovima u OPENSKY folder i kopirao STKeys u isti folder. Odabrao Trnasponder 11262 na W3. Pokrenu osam prvo OGMP pa zadim STKeys i onda sam pokrenuo OPENSKY, znaci bez loadera i sve mi radi. To je sve drago mi je ako sam pomogao.