Ljudi, imate li neki program koji preko bluetootha radi kao daljinski upravljac za TV, za Symbian 60 (S60) mobilne telefone? I kako da to podesim, ako imam problema?
Molim vas ko zna da ima, neka napise barem program, ja cu ga sam naci!! Ili ako vas ne mrzi, dajte mi link!!
HvAla UnaPRed!
[Ovu poruku je menjao MikiSoft dana 18.07.2007. u 21:05 GMT+1]
Nisam baš najbolje razumeo, ti želiš sa računura da upravljaš telefonom ili sa telefona da upravljaš računarom? U svakom slučaju za prvu varijantu program Remote S60, a za drugu varijantu program PuppetMaster.
bakara: naravno da ima...samo sumnjam da ti imas TV sa bluetoothom
Ako ima, napisi, napisao sam gore. Zasto menjas ovu poruku, bakara?! Zasto nemogu da citiram tvoj tekst sto si napisao.
[Ovu poruku je menjao bakara dana 20.07.2007. u 14:34 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao MikiSoft dana 20.07.2007. u 20:19 GMT+1]
19.07.2007. u 11:45
bakara DownTown Belgrade Hostel nBGd
SuperModerator Član broj: 40157 Poruke: 8202 *.maksnet.net.
Za theme koje ne mozete instalirati, koje prikazuju poruke da je istekao ceftifikat i sl, prethodno je potrebno da vratite datum na (npr) 01.01.2007 a poslije instalacije ga vratite na tekuci....
Mozda je ovo moje pitanje bez veze, ali posto jos nisam totalno upoznat kako Symbian funkcionise postavicu ovde pitanje. Pokusavam vec neko vreme da nadjem video player za Nokiu N73 (symbian 9.1 S60 3rd edition), ALI koji moze da pusta MPG i MPEG2 fajlove (smart movie i divx player npr to ne mogu (bar na mom fonu nisu hteli, divx i xvid lepo pustaju)). Mogu li se uopste ti fajlovi pustati na Symbianu (eventualno i wmv fajlovi)) ? Hvala na odgovoru
Je l' ima neka aplikacija za S60 3rd editon kao Psiloc Elog što je bio za ove ranije? Treba mi neka aplikacija za vođenje evidencije o pozivima na mesečnom nivou - koliko je minuta potrošeno, sms-a poslato i to tako.
Hvala.
„Naposletku, suština saznavanja nije u tome gubimo li igru, već kako je gubimo,
šta time spoznajemo, čemu nas je poraz naučio i kako nas to menja. Gubiti na određen
način znači - dobijati.” Richard Bach
25.10.2007. u 01:00
Catch 22
Član broj: 148083 Poruke: 6178 *.SMIN.panline.net.
Kljajoni: Mozda je ovo moje pitanje bez veze, ali posto jos nisam totalno upoznat kako Symbian funkcionise postavicu ovde pitanje. Pokusavam vec neko vreme da nadjem video player za Nokiu N73 (symbian 9.1 S60 3rd edition), ALI koji moze da pusta MPG i MPEG2 fajlove (smart movie i divx player npr to ne mogu (bar na mom fonu nisu hteli, divx i xvid lepo pustaju)). Mogu li se uopste ti fajlovi pustati na Symbianu (eventualno i wmv fajlovi)) ? Hvala na odgovoru
Probaj:
CorePlayer 1.1.1(1905) by Corecodec
CoreMP4 1.00(0)
[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 06.06.2008. u 18:13 GMT+1]