kaze-R:
jer cemo tako imati uvek
brz odgovor na napad pirata.
Pa mi smo ovde pirati
Znam da nisi to mislio... ali eto, da ispravim.. Takodje trenutno ko je nov sa ovim, S2-emu i to je to, trenutno, a sto vise ljudi koji rade na emulatorima to bolje.. Do pre neki mesec bio je samo jedan.. bar za public upotrebu..
A kada vec se prica o emulatorima, covek koji je moderator na 5-6 foruma, na sat-update forumu takodje (onom sto ne prima nove clanove..), inace iz moje okoline, tj. jednog grada pored, stariji covek, valda me izmislja, sreo sam ga skoro, pricao mi je o nekom ne-public emu-u za DVB kartice koji je, navodno, bio aktuelan prosle godine ili nesto tako.. E sad, kao , sa tim je moglo da se gleda sve i svasta.. A on (nisam video), samo cuo, gleda engleski sky sa astre2, sa titanijum (!) karticom. Ne ceo paket odjednom, nego, sada cu da lupim nesto, nisam bas zapamtio, nekoliko kanala u grupi za koje napunis karticu sa fajlom od originalne kartice preko CS-a i to radi par dana. Tako da bi se taj fajl mogao pustati za public upotrebu, valda..
Mada to je i poznato da je jedna stvar sta je dostupno svima, a sta je hackovano, ali za neki uzi krug.
Uh, pola tri..
063/315-300