Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE

[es] :: Vodič za učenje :: Obrazovne institucije :: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE

Strane: 1 2 3 4 5 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 21750 | Odgovora: 246 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Manijak

Član broj: 692
*.yubc.net

icon DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE28.05.2002. u 01:59

http://bccs.edu.yu/
sta mislite o ovome?
28.05.2002. u 01:59 

ouros
Seattle, WA

Član broj: 342
*.uv2a.csupomona.edu

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE28.05.2002. u 03:26

Odgovor : NIJE :)

28.05.2002. u 03:26 

Ni ten ichi ryu

Član broj: 4489
*.proxy.aol.com

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE28.05.2002. u 07:06
bilo bi lepo, ali meni se cini vrlo laichki i neozbiljno.
odgovor: ne verujem :)
FBzP
28.05.2002. u 07:06 

Zoran Rašković
Serbia

Član broj: 95
*.tehnicom.net

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE29.05.2002. u 00:23
Ma vazi
Did you know that one of the best weight loss pills is Proactol? Well, in my experience it is certainly one of the top diet pills on the market.
29.05.2002. u 00:23 

Vanja Petreski
Chief Executive Officer, Oblac

Član broj: 315
*.041net.co.yu

Sajt: www.oblac.com

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE29.05.2002. u 18:15
Pre svega to nije univerzitet vec koleg, znaci krs, cim to traje 2 godine, za***i me ...
A i visual basic, autlUk :) ma paliii
29.05.2002. u 18:15 

Zoran Rašković
Serbia

*.tehnicom.net

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE29.05.2002. u 18:21
Citat:
seven:
Pre svega to nije univerzitet vec koleg, znaci krs, cim to traje 2 godine, za***i me ...
A i visual basic, autlUk :) ma paliii

Pa college i treba da traje 2 godine, to je neki ekvivalent nasoj visoj skoli. Posle se lepo transferujes na univerzitet. To nije krsh, nego je to da treba malo vise da se informises.
Did you know that one of the best weight loss pills is Proactol? Well, in my experience it is certainly one of the top diet pills on the market.
29.05.2002. u 18:21 

Vanja Petreski

*.ppp-bg.sezampro.yu

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE29.05.2002. u 23:55
Ma nisam se lepo izrazio i srocio poruku, bio sam u brzini. Naime, Dred-e znam ja sta je koleDZ i koliko traje, ali generalno mi se ne svidja to sto sam video i to je to. Simple.
29.05.2002. u 23:55 

B o j a n
EU

Član broj: 1178
*.yubc.net

Jabber: bc@default.co.yu
Sajt: default.co.yu/~bc

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE30.05.2002. u 00:39
Inače seven je etf student, i zato ima tako konzervativan stav.

Face the fact !
Kursevi, makar oni bili i u vidu viših škola, ili šta ti ja znam donose pare za svršene studente, eh sad, ko želi više para ... zna se L;)

"It's okay, I'm just admiring to the shape of your skull!" -- Dr. Gonzo
30.05.2002. u 00:39 

ouros
Seattle, WA

Član broj: 342
*.uv2a.csupomona.edu

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE30.05.2002. u 03:58
Prosli put nisam imao vremena da obrazlozim ali ajde da probam sada.

Ovo sto postoji u BGDu, slicno postoji i u USA, samo sto u USA ima jos nekoliko dodatnih casova. O cemu se radi ? Ovo NISU college-i/univerziteti na koje se ide da bi se izmedju ostalog dobila i diploma. Ovo je tipicno kao recimo zanatski faks/college, u Americi je to DeVry Insititute i ITT Technical Insititute. Tu odes na 2-3 godine, ucis da kazemo prakticne stvari ali NIKAD neces biti nista vise od zanatlije. Tako se ovde ti college-i rankiraju.

Znaci ako hoces samo da naucis nesto malo, steknes hands on experience, ovo je ok,ali ako hoces da budes nesto vise u zivotu od programera, a ne obicni robot, da imas neko zvanje i da te niko ne cima kao zanatliju onda mislim da ovo nije pravo mesto za to.

Izgleda da su oni krenuli sa lepom mislju,ali trebaju to da razrade malo,da dodaju jos koju matematiku, jos koje programiranje ... Pogledaj post sto sam napisao 'Skolovanje u USA' ili tako nesto i vidi koje to casove ameri imaju za CS a koje ces ti da imas i sve ce ti biti jasno.

Pozdrav
Uros
30.05.2002. u 03:58 

Zoran Rašković
Serbia

*.tehnicom.net

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE31.05.2002. u 00:11
Samo jos da dodam da je onaj ITT cista lagarija i uzimanje para.
31.05.2002. u 00:11 

Buum
Goran Dukić
Reviewer @ VistaTEC, www.vistatec.ie
Beograd

Član broj: 1491
*.InfoSky.Net

Sajt: www.linkedin.com/in/goran..

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE01.06.2002. u 07:16
Ako neko zna informacije iz prve ruke neka piše kakvi su uslovi, cena, kvalitet predavanja itd. Mene na primer jako zanima cena po godini studija odnosno po semestru, da li uopšte imaju dozvolu Ministarstva prosvete za izdavanje College diploma kao i to koliko uopšte vrede njihove diplome. Ono što ja znam je da BCCS drži LINK group u čijoj sam školi računara radio kao predavač jedno kratko vreme.

Posmatrajući nastavni plan na sajtu čini mi se da nije tako loš u poređenju sa ETF-om, FON-om i PMF-om pogotovu kad se uzme u obzir šta se sve (nepotrebno) uči na gore-pomenutim državnim fakultetima. Dakle, nastavni plan je mnogo savremeniji jer se uče korisne i praktične stvari trenutno aktuelne u IT svetu, ali ipak ne mogu da se otmem utisku da mi sve to deluje površno i da ne zadire dovoljno u dubinu materije. Opet, kad malo bolje razmislim ipak je to samo College (viša škola), pa možda ni ne treba očekivati neku preteranu studioznost...

Takođe, bitna stvar je i kvalitet predavača i literatura koja je predviđena za učenje, o čemu ima jako malo na samom sajtu (za predavače kažu da su profesori i inžinjeri sa ETF-a, FON-a i PMF-a + dokazani stručnjaci, a koliko sam skapirao kao literatura se koriste izdanja Mikro knjige i Kompjuter Biblioteke Čačak).

Mislim da je ideja u suštini dobra jer je opšte poznata stvar da nam fali kvalitetan Computer Sciences fakultet (ili College tj. viša škola) koji bi radio po svetski priznatim standardima, pružao kvalitetno obrazovanje i izdavao diplome priznate u svetu. Da li je BCCS upravo to – ja ipak mislim ne! Voleo bih da nije tako i da me neko demantuje jer bi to zaista bilo sjajno.

Na kraju mi se čini da je Belgrade College of Computer Sciences zapravo gomila kurseva škole računara Link...

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
01.06.2002. u 07:16 

Vanja Petreski

*.ppp-bg.sezampro.yu

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE01.06.2002. u 18:45
Ipak mislim da nema potrebe da 4 puta saljes msg :)))))

Ma dok ne vidim *.bg.ac.yu nista , xexex
01.06.2002. u 18:45 

blade
Milos Matovic
Belgrade

Član broj: 4116
*.beotel.net

Sajt: www.e-portfolio.co.yu

icon Belgrade Collage of Computer Science ???!03.06.2002. u 18:27
E, ljudi ne znam da li ste culi ali da je otvorena neka nova skola odnosno collage za IT, www.bccs.edu.yu.

Jel zna neko nesto vise o tome, sta, kako, vredi li ????
-----------------------------------------
First Serbian IT Employment Community

http://www.e-portfolio.co.yu
03.06.2002. u 18:27 

MoHicAn

Član broj: 43
*.yubc.net

icon Re: Belgrade Collage of Computer Science ???!03.06.2002. u 19:17
Pa pogledaj predmete pa ces videti sta je ... Par microsoftovih kurseva napakovanih u lepo pakovanje ... treba to jos dosta da napreduje ali bas dosta posto je pitanje i kadra koji tamo radi ...
03.06.2002. u 19:17 

blade
Milos Matovic
Belgrade

*.beotel.net

icon Re: Belgrade Collage of Computer Science ???!03.06.2002. u 21:50
Kapiram ja sve to. Navodno predaju neki profani sa ETF-a, PMF-a i FON-a....
Cuo sam da treba da dodje bruka stranih collage-a u YUGU...

03.06.2002. u 21:50 

B o j a n
EU

Član broj: 1178
*.yubc.net

Jabber: bc@default.co.yu
Sajt: default.co.yu/~bc

icon Re: Belgrade Collage of Computer Science ???!04.06.2002. u 12:35
Aha, samo ne znam koga će ta "bruka od stranih koledža" da školuje. Dan danas u Srbiji imaš roditelje/studente koji misle da je dati >2000dm za jednu školsku ravno ludosti ...

"It's okay, I'm just admiring to the shape of your skull!" -- Dr. Gonzo
04.06.2002. u 12:35 

blade
Milos Matovic
Belgrade

*.beotel.net

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE04.06.2002. u 13:36
Cena po godini je 2 soma EURA. Brate preterali su gaaaaaaaaaaaaa.................

04.06.2002. u 13:36 

blade
Milos Matovic
Belgrade

*.beotel.net

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE04.06.2002. u 13:38
Zaboravio sam ovo da kazem u proslom postu....
Nemojte da zurite, dolaze mnogo jaki Engleski i Americki collage-i u YUGU..... :)
.... SOON ....

04.06.2002. u 13:38 

Buum
Goran Dukić
Reviewer @ VistaTEC, www.vistatec.ie
Beograd

Član broj: 1491
*.InfoSky.Net

Sajt: www.linkedin.com/in/goran..

icon Re: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE06.06.2002. u 08:46
Citat:
seven:
Ipak mislim da nema potrebe da 4 puta saljes msg :)))))

Ma dok ne vidim *.bg.ac.yu nista , xexex

Izvinjavam se za duplo slanje posta - imao sam problema sa IE (izgledalo je kao da uopste nije poslao post).

Inače, danas idem u English School of Business (www.esb.edu.yu) na tzv. Open Day da se raspitam za najavljene Cambridge studies in Computing. Javiću vam iz prve ruke šta se dečava. Izgleda da stvarno ima šanse da dobijemo nešto kvalitetno i priznato u svetskim razmerama! :)

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
06.06.2002. u 08:46 

blade
Milos Matovic
Belgrade

*.beotel.net

icon Re: Belgrade Collage of Computer Science ???!06.06.2002. u 11:19
Citat:
B o j a n:
Aha, samo ne znam koga će ta "bruka od stranih koledža" da školuje. Dan danas u Srbiji imaš roditelje/studente koji misle da je dati >2000dm za jednu školsku ravno ludosti ...

Jebiga, svako se ispruzi koliko je dugacak :p

06.06.2002. u 11:19 

[es] :: Vodič za učenje :: Obrazovne institucije :: DA LI JE OVO ONO STO TRAZIMO? BEOGRADSKI COLLAGE OF COMPUTER SCIENCE

Strane: 1 2 3 4 5 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 21750 | Odgovora: 246 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.