Cuj, ja sam programer vec godinama, radim profesionalno PHP i Javu, ali sam naucio i polozio C i C++ na MATF-u, tako da ja hocu samo da se podsetim nekih vaznih stvari i da pojasnim ako sam nesto propustio. I diplomu. Jer sa MATF-om cu da otegnem sigurno, jer puno radim. Sto se tice drugih, vidim da su neki pomalo zateceni tezinom, tu su odmah Algoritmi koji su za pojedine studente SF. Neki su vec i napustili...
Inace sve sto znam o kompjuterima, kuci sam naucio.
Ove godine kada sam i ja upisao prvu godinu, ima nas oko 100, ne znam tacno. Laksi predmeti, ovi uvodni se uglavnom polazu, ali programiranje i algoritmi su vec problem. Mislim da ce sledece godine morati da se napravi ozbiljniji prijemni, eliminatornog karaktera, jer je velika razlika u predznanju pojedinaca. Prva godina ti je samo C, u drugoj ima C++ i Jave, pa posle i ASP PHP, ali zavisi od smera, da li ides na aplikativno i web programiranje. Ali meni se to i svidja, da bude malo jaci ritam.
Ja sam zadovoljan, kazem ti. Ako neko misli, privatni je, malo cu da cackam po kompu i bicu programer, diploma i to grrrrrdno ce se prevaratiti na BARN-u. Takvi ni ne treba da pokusavaju. Iskreno. Bice ih sramota kada vide koliko neki ljudi znaju.
Pozzz