#4931 - djalminha

slika korisnika
Puno ime:djalminha
Broj poruka:98 - [ Pretraga ]
Kontakt:[ Slanje Email-a / Privatna Poruka ]
Lokacija:USA
Godina rođenja:1945
Poslednja poseta:21.12.2018.
Vremenska Zona:UTC+1
Kompjuterske veštine:Kucanje, Internet, Forumi
Obrazovanje:Visoko
Datum registracije:12.08.2002.
Aktivnost po temama
Tema:Forum:Vreme:
Re: Porodični automobil (veći C i D segment) - najbol... AutoZone

20.12.2018. u 14:20

Re: Slagalica - Plagijat MadZone

10.02.2017. u 16:45

Re: Da li je doping doping ? MadZone

22.09.2016. u 21:35

Re: Data Visualization Software Baze podataka

14.09.2016. u 20:05

Re: Novak Đoković i dalje ide napred MadZone

12.09.2016. u 19:14

Re: Veza izmedju epske fantazije i IT MadZone

24.08.2016. u 01:49

Re: Kako sacuvati fajlove MadZone

03.07.2016. u 02:29

Re: Osećaj da ste predodredjeni za velike stvari MadZone

13.08.2015. u 21:07

Re: Pravim anketu o drogi medju mladima!!! MadZone

15.06.2015. u 17:57

Re: Ideja za posao - Srbija Vodič za posao

13.05.2015. u 15:48

Re: Export pivota u Excel Access

10.10.2014. u 14:17

Re: SQL upit o neradnim danima Baze podataka

31.07.2014. u 21:21

Re: Update query - dodela zadataka Access

23.02.2014. u 14:17

Re: Import csv file problem MS SQL

11.05.2013. u 22:29

Prelazak sa Foxpro na? Baze podataka

12.02.2013. u 02:41

Re: Poredjenje 2 kolone Excel

24.01.2013. u 14:48

Re: panasonic Lumix DMC - ZS3 problem Digitalni fotoaparati

03.01.2013. u 12:04

Re: Kako se zove covek MadZone

12.11.2012. u 03:56

Intervju za posao - Srbija Vodič za posao

21.07.2012. u 19:36

Re: Windows 7 problem sa srpskim fontom Windows desktop

03.05.2012. u 02:59

Google map pitanje Google

19.02.2012. u 00:00

Re: Drzava ili grad koji su za vas idealni Vodič za emigraciju

28.11.2011. u 22:51

Re: Network (MLM) marketing: razotkrivanje? MadZone

24.04.2011. u 16:42

Americke tablice - kako? AutoZone

24.03.2011. u 11:34

Americke tablice - kako? AutoZone

24.03.2011. u 11:29

Opcije - radi li neko to E-Poslovanje

04.07.2010. u 19:59

Re: Seca li se neko instrumentala... Kultura

20.12.2009. u 21:41

usb adapter i ubuntu Wireless oprema

05.09.2009. u 19:47

net tv plus - o cemu se radi? Digitalna Televizija

15.08.2009. u 02:39

Re: Isplativost ORACLE Oracle

18.04.2009. u 20:20

Re: Kviz trenutak istine MadZone

06.02.2009. u 14:52

Re: Lav pivo - puklo MadZone

12.01.2009. u 01:45

Re: Kako nas vide drugi? MadZone

26.12.2008. u 20:31

Re: Oracle dba posao-savet Oracle

07.12.2008. u 19:43

Re: Americka vozila(CHRAYSLER) Vodič za emigraciju

04.09.2008. u 02:21

Re: koji delovi kariba su "ranjivi" na uragan... MadZone

18.08.2008. u 18:04

Re: Kako se hranite u Americi? Vodič za emigraciju

01.02.2008. u 02:46

Re: Oracle i Vista - Da li nekome radi Oracle

19.01.2008. u 20:02

Brza Fotografija MadZone

04.12.2007. u 17:16

Re: Grupa "Ruž" - diskografija? MadZone

03.12.2007. u 02:17

Re: Ako želite da saznate više informacija o nekom fi... Kultura

29.09.2007. u 14:32

Re: Kakav je život u Americi? Život u USA

12.09.2007. u 18:01

Re: SOS kanal - NOCNI KVIZ!Nevidjena kradja! MadZone

05.09.2007. u 16:21

Re: kako umixovati dva video spota - da ulaze jedan u d... Video softver

14.08.2007. u 15:33

Re: Nostrifikacija Diplome u Americi Vodič za emigraciju

06.08.2007. u 14:38

Re: besplatan teniski teren u Beogradu MadZone

08.07.2007. u 05:02

Re: pink tv "skrivena kamera" MadZone

08.04.2007. u 01:17

Re: Panama City ili Pensacola???? Gde je bolje???? Vodič za emigraciju

22.03.2007. u 13:18

Re: Kako se namesta samookidač kod Canon a530? Digitalni fotoaparati

04.03.2007. u 06:03

Re: Sta se radi po dobijanju koverte da ste odabrani na... Vodič za emigraciju

05.01.2007. u 14:29

Re: BigBrother (Veliki Brat) MadZone

17.12.2006. u 07:18

Re: Zna li neko kako se tacno popunjava Americka Luutri... Vodič za emigraciju

03.12.2006. u 04:47

Re: Otvaranje Tempo-a u Novom Sadu>>>SRAMOTA! MadZone

03.12.2006. u 04:40

Re: Diversity Visa Lottery DV Vodič za emigraciju

21.11.2006. u 06:52

Da li postoji neko resenje GPS

01.09.2006. u 17:48

mysql-Laicko pitanje MySQL

19.07.2006. u 07:43

Re: Green Card Lottery Vodič za posao

10.07.2006. u 03:08

Re: 2 godine na Saobracajnom fakultetu (saveti za biran... Vodič za učenje

23.09.2004. u 23:03

Re: While my guitar gently weeps MadZone

31.05.2003. u 02:38

Re: Ima li ko sa Saobracajnof fak.? Vodič za učenje

24.04.2003. u 10:41

Re: Pomoc....prevodjenje Arhiva IT berze poslova

29.01.2003. u 19:56

Re: Crni biseri BK — istina o Žarku Radosavljeviću ... MadZone

04.12.2002. u 09:28

Re: T65 GSM - servisiranje

18.11.2002. u 01:06

Potpis
Tajna izdrzljivosti Kineskog zida lezi u lepljivom pirinchu!
Slanje Email-a Privatna Poruka Prati poruke korisnika
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.