Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...

[es] :: PHP :: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...

[ Pregleda: 4360 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

pajaja
Beograd

Administrator
Član broj: 41598
Poruke: 3430
*.55.EUnet.yu.

Jabber: pajaja@elitesecurity.org
ICQ: 253317269


+144 Profil

icon Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...11.02.2005. u 22:25 - pre 236 meseci
Znaci ja o ovome nemam pojma
ali neki moj ortak je napravio sajt u phpbb + ( v. 1.52 ) i
sad oce da ubaci flash animaciju sa nekog linka ( http://probasajta.i8.com/TVsd.swf )

kako to ide??? Znam za sliku:
<img src="url_slike.jpg">

Kako za *swf ???

( znaci ovaj file http://probasajta.i8.com/TVsd.swf )
xxx
mali mali mali kamičak...nebo plave boje.
In Memoriam: Madzone Zeka(15.09.2005-16.09.2005)
 
Odgovor na temu

Predrag Gajic

Član broj: 23671
Poruke: 338



+2 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...11.02.2005. u 22:49 - pre 236 meseci
Code:
 <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com...cabs/flash/swflash.cab#4,0,0,0" width="468" height="60">
<param name="SRC" value="http://probasajta.i8.com/TVsd.swf">
    <embed src=" http://probasajta.i8.com/TVsd.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60">
    </embed>
   </object>


P.S.Promeni velicinu (width i height) koja ti je potrebna.
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4391
*.verat.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...11.02.2005. u 22:49 - pre 236 meseci
ne znam kako je uspeo da napravi sajt u phpBB, al' ajde ... znam da moze forum.... :)

evo koda
Code:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000
codebase="http://download.macromedia.com...h/swflash.cab#version=5,0,42,0"
  id="powered_by" width="100" height="45">
  <param name="movie" value="powered_by.swf">
  <param name="quality" value="high">
  <param name="bgcolor" value="#FFFFFF">
  <param name="wmode" value="transparent">
    <embed name="powered_by" src="powered_by.swf
     quality="high" bgcolor="#FFFFFF" swLiveConnect="true"
     width="100" height="45"
     type="application/x-shockwave-flash"
     pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
</object>


powered_by.swf na oba mesta zameni sa url-om do tog swf-a

vichi ako nesto ne valja... ovo je napamet :) (salim se)

e, da... i dimenzije izmeni!
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

Predrag Gajic

Član broj: 23671
Poruke: 338



+2 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...12.02.2005. u 00:15 - pre 236 meseci
He he dva resenja si dobio u istom minutu ...Pa gde to ima osim na [es]-u...
 
Odgovor na temu

Br@nkoR
http://localhost

Član broj: 2597
Poruke: 1603

Sajt: localhost


+23 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...12.02.2005. u 07:35 - pre 236 meseci
Ili ukoliko hoćeš da poštuješ standarde.
Onda koristiš:
Code:

<object type="application/x-shockwave-flash" data="c.swf?path=movie.swf" width="200" height="200">
<param name="movie" value="c.swf?path=movie.swf" />
</object>


Pri čemu je movie.swf tvja animacija koju želiš da pokreneš. A fajl c.swf je nova animacija koju ćeš kreirati i kojoj ćeš dodeliti za glavni timeline AS:
Code:
_root.loadMovie(_root.path,0);

Banned - Not available
 
Odgovor na temu

pajaja
Beograd

Administrator
Član broj: 41598
Poruke: 3430
*.44.EUnet.yu.

Jabber: pajaja@elitesecurity.org
ICQ: 253317269


+144 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...12.02.2005. u 13:57 - pre 236 meseci
E ljudi hvala puno na odgovorima, iako se nisam snaso al sam naso resenje u ovome:

Code:
<table style="border: 1px solid rgb(219, 219, 219);" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tbody><tr> 
          <td align="center">
<embed src="my.php_files/tvsd9dm.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" height="240" width="320">          </td>
        </tr>
      </tbody></table>


U svakom slucaju VELIKO HVALA !

Citat:
Predrag Gajic: He he dva resenja si dobio u istom minutu ...Pa gde to ima osim na [es]-u...


Pa naravno... Zato sam ovde 7 sati dnevno !

@moderatori:
Moze lock, resen problem....
xxx
mali mali mali kamičak...nebo plave boje.
In Memoriam: Madzone Zeka(15.09.2005-16.09.2005)
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4391
*.blueisp.co.yu.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...13.02.2005. u 11:52 - pre 236 meseci
dobro, shvatio sam :)

nego... sa kakvim ono kodom on ubaci animaciju? ono nikad nisam video
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

rile77

Član broj: 18607
Poruke: 56
*.164.EUnet.yu.



Profil

icon Re: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...13.02.2005. u 12:04 - pre 236 meseci
Citat:
JaHvram: ne znam kako je uspeo da napravi sajt u phpBB, al' ajde ... znam da moze forum.... :)



Moze se dosta uraditi sa phpBB-om: portal, album, download, mali oglasi (moje delo :) ) itd. itd...
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Kod za ubacivanje *.swf fajla u PHP ????? Aj caskom nek neko samo kaze...

[ Pregleda: 4360 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.