Pancevac Pancevo
Član broj: 15400 Poruke: 12 *.3dnet.co.yu
|
Pokusavam da instaliram SB Live na racunar, karticu sam uredno ubacio u slot, kad se podigao windows je uredno instalira svoje Creative SB Live drivere (koji dolaze u paketu sa njm), a kada sam pokusao da instaliram originalne drivere sa CD-a koji dolaze uz karticu, instalacija (installer) mi javlja da nijedan uredjaj te vrste nije prikacen na sistem. OK instalirao je windowsove drivere, meni je potreban creative diagnostic, restore defaults i mixer, pa reko instaliracu njih rucno, oni su se naravno instalirali, ali nece da rade i javljaju da im nedostaju neki fajlovi, jos nisam probao da promenim slot kartice, ali nameravam, ali ako ni to ne uspe, zamolio bih nekog ko je imao mozda slican problem i resio ga da mi pomogne oko ovog. unapred hvala!
|
|
| |
|
Dragan Vukmir
Član broj: 30636 Poruke: 13 *.ptt.yu
|
Kada ubacujes Sound Blaster u komp, i kada posle toga isti ukljucis, pa on kaze da je nasao novi hardver i oce sam da trazi drajvere, ti to treba da kanselujes, pa da onda ubacis disk koji si dobio uz karticu i da instaliras sve, restartujes se i to mora da radi.
|
|
| |
|
Firer Zindovic Dejan Lazarevac
Član broj: 64015 Poruke: 4 *.absolutok.net.
|
Ja imam slican problem. Ubacio sam SB live 5.1 ali kad gledam DVD film non stop pucketa i secka. Konfiguracija moze da podrzi sigurno ovu karticu ali ne znam koji je problem. Ako neko ima resenje nek javi.
Hvala unapred!!!!!!
|
|
| |
|