Probaš da dodaš na PP, oni će povući tipa 1$ kako bi testirali da sve funkcioniše i potom ti vratiti tu sumu (i mislim da će pritom uzeti proviziju, ako ništa drugo, onda bar za konverziju valute).
Ja sam tako dodao svoju Visa Paywave karticu nakon što mi je istekla Visa Electron, mislim da su je kasnije i ukinuli.
Uglavnom, moraš da paziš na podešavanja na PP, jer npr. oni povuku sumu u dinarima, pošto je kartica iz Srbije, ali ti Visa kao posrednik povuče u evrima pa izvrši konverziju u dinare, tako da imaš više puta konverziju - banka konverzuje u evre, prosledi Visa kompaniji, oni konvertuju u dinare, jer tako traži PP, a onda ti PP konvertuje u evre (ili drugu valutu) kako bi isplatio prodavcu.
Blago je reći da sam se zabezeknuo kad sam jednom prilikom primetio da je PP naplatio u dinarima, iako sam godinu dana ranije podesio da naplatu vrši u valuti prodavca, međutim oni su u početkom neke tamo godine praktično resetovali svima podešavanja i ponovo stavili da naplatu vrše u dinarima i da potom oni (uz proviziju) vrše konverziju u valutu prodavca.
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.