Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Junior programer traži part time/honorarni posao

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Junior programer traži part time/honorarni posao
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 122 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dedamige

Član broj: 234448
Poruke: 32
78.109.97.*+1 Profil

icon Junior programer traži part time/honorarni posao09.10.2021. u 17:47 - pre 51 dana i 19h
Dakle, ja sam prekvalifikovani Junior .Net programer (43), završio jesam tehnički fakultet, ali nije vezan za it, a pošto mi je it uvek bio zanimljiv rešio sam da se prekvalifikujem. Na prekvalifikaciji sam radio na projektu koji se sastojao iz backenda i frontenda.

Backend je rađen u programskom jeziku C# koristeći Web API/Entity Framework, dok je frontend rađen uz korišćenje React frameworka, JavaScripta, HTML/CSS.

Trenutno radim full time u jednoj firmi kao C# programer, uglavnom održavanje i razvoj WinForms aplikacije i od nedavno sam dobio još jedan sličan zadatak ali je ovde u pitanju WPF aplikacija. Na poslu je bilo malo čačkanja po nekim C++ bibliotekama, a u procesu prekvalifikacije sam slušao i neke kurseve gde se koristio C kao programski jezik u kojem su se rešavali zadaci, takođe sam imao i dodira sa Pythonom, odnosno Flask frameworkom.

Motiv za oglas je, naravno dodatna zarada, ali i želja da naučim nešto novo, ukoliko se ukaže prilika. Da me pogrešno ne razumete, nisam odustao od slušanja kurseva i učenja, ali mislim da mi je najbolja motivacija kada imam nametnutu obavezu koju moram završiti i ispuniti do kraja.

Vreme koje bih mogao da izdvojim je nekih 10h nedeljno, nekada koji sat više, ali bih se obavezao na 10h. Ukoliko se ukaže potreba za više radnih sati, verovatno bih mogao za neki period da se reorganizujem i radim dogovoreno vreme. Posao bih obavljao remote.

Za sada bih voleo da to budu uglavnom C# taskovi, jer mi je C# od svega najbolje legao, ali ne bežim ni od ostalih programskih jezika (naročito ne od onih sa C like sintaksom) i tehnologija (samo je pitanje koliko bi vremenski onda trajao onboarding).

Da, zamalo da zaboravim, engleski mi je na nekom intermediate nivou, ali nisam ga skoro koristio za usmenu konverzaciju tako da mi za taj deo isto treba malo vremena za onborading, ali pisanje i čitanje ne predstavlja problem.

Ukoliko nađete da bi vam odgovarao jedan ovakav junior, možete me kontaktirati na PP ili [email protected]

Zahvaljujem se svima koji utroše vreme na čitanje oglasa. Pozdrav.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So, I'm retrained Junior .NET developer (43). I graduated at technical faculty, which does not have any touches to IT, but IT was always interesting for me, so I decided to take a .NET course and try to start new professional career. At the course I was worked on project that had backend and frontend part.

Backend part was developed in C# using WebAPI/Entity Framework, while frontend part was developed using React framework, JavaScript, HTML/CSS.

Currently, I'm working in one company full time as a C# developer, mainly on maintenance and development of WinForms application, and recently I was assigned one more similar task, but for WPF application. At work I was browsing and adjusting some C++ libraries, and while I was on Junior .Net course, I used to listen some courses that use C as language for solving tasks, also I had some insights in Python, to be precise Flask framework.

My motivation for this ad is, of course additional income, but also desire to learn something new. Please, don't get me wrong, I didn't gave up of courses and further learning, but I would say that best motivation for me is when I have obligation which I have to finish and fulfill till end.

As of time that I could spend on second job, that would be about 10h/week, sometimes a bit more, but I would oblige to 10h. If the need arises for more working hours, I could reorganize for some period, and work agreed time. I'm speaking here about remote jobs.

For now, I'd like mostly C# tasks, because of all that I tried, somehow C# is best fit for me, but I'm not running from other programming languages (especially from C like syntax languages) and technologies (but then question is how much time I'd need for on boarding).

If you find that this Junior will suit your needs, you can PM me or send me an email at [email protected]

Thanks to all who spent hers/his time reading this ad.

[Ovu poruku je menjao dedamige dana 09.10.2021. u 19:36 GMT+1]
 
0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Junior programer traži part time/honorarni posao
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 122 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.