Letos sam ja svasta kombinovao, pre nego sto cu uzeti to pojacalo.Nisu mi na kraju rezultati bili sjajni.Zelim da kazem ne slazu se zbog toga kada se udruzuju loga i mrezasta ili dve mrezaste.Predpostavljam da je to zbog tipa antene da bi isle jedna sdrugom istog tipa a razliciti ne daje rezultate.Idalje mi je cilj naloviti jastrebacki mux.Idalje nikad nista nisam imao od tog signala, prvo bi se zezo sa vrsaskim jer racunam blizi je do mene.Ni to nikad nisam hvatao.Opet kazu mi da imam sanse za hr mux.Sve je stvar slaganja... Kao i dostupa.Sa ovim uredjajem karte su malo vise na mom stolu.
Druga stvar isto bitna primetio sam da cim se zezaju vremenski uslovi cot nestaje.Tu ja ide arsinom uporednog sigala.Sto govori skeniram 514Mhz koji nikada ne ponestaje.To je moje rezervno resenje eto sada znate
taj 26ch radi ko lud.Isto tako i 482Mhz je dobar ali je malo teze uhvatljiv(pre bio sad kad bi ga ukuco u pojacalo izlistao bi ga stim da je sve to ustvari jezicci na vagi i da svaki po 1 db na jednom signalu vise ili manje prouzrokuje osim jaci signal jednog mux a kao i nestajanje ili veci prekid drugih).
Neke su se igre tu isto odvijale ovog leta ubacili su rtv 1 i 2 u glavni mux.Kao i dodatak rts3.Isto tako radi mi lepo tornik mux skoro sam se penjo na tavan i prejacao antenom neke muxeve.Sto je moralo rucno.Sve dalje ide lako,automatski programatorom samo..
Da kazem i ovo od 14 kanala na torniku 36ch sada je dostupno 10.Od 12 kanala na ovcar muxu sada 8.
Zna li se oce se rubin tv ubacivati po muxovima? Kao i kanal 25 (ime mu je 25 kanal).
Sa 7 kanala na cerskom muxu ch34 sada je 3 lotel,podrinje i va plus.
Sa ukupnim pracenjem na muxovima zakljucuje se to da se mnoge tv kuce vise ne vracaju u multiplekse.
Dok kada pogledam sa aspekta, da li ima tv kuca.Dolazim do zakljucke i previse cak i na drzavnom nivou , na svetskom recimo da ih ima toliko da bi mi trebalo 3 sata da ih sve predjem,sto je verovatno samo mnogo manje neg sto ima.
Znaci ako bi nesto kombinovao nebi mi uspelo sa yagom ili logom zbog prevelikog oduzimanja signala tog jednog ili 2 muxa koja bi ona hvatala na jednakoscu izdrzavanja signala nahvatanih sa dve mrezaste.Sad ja to nisam probao to je samo profaza pretpostavke.
Mogu reci da najstabilnija dva muxa su 546Mhz i 538Mhz,vojvodjanski i jagodniski.Prvi kako kazu na maramu drugi cim upalim mrezastino pojacalo cak i da stavim najgori adapter od 9 ili 12 volti.To uvek.