Nadam se da odgovaram osobi `baresi`, zaista mi je ovo prva, sad vec odgovor na odgovor, pa Vas molim za strpljenje dok se ne uhodam... Baka kojoj cuvam stan kaze da joj se i ranije desavalo da joj jednostavno iskoce kanali, s oznakom SBB/a da je verovatno ispao neki od kablova... Zvala je komsiju koji joj je to nekako vracao, ja sam zaista potpuni amater po tom pitanju. Ali, kako sam i ja korisnik istog operatera\provajdera u svom stanu, znam da oznaka (6) u zagradama znaci da su to zakljucani kanali koji se placaju posebno (kod mene, HBO i jos neki), ali, prvi put vidim oznaku (11).
Sada vec izvesno vreme, dakle, ima sve kanale, svi na svom mestu, radio kanali funkcionisu potpuno, ostali nemaju ton, ali strani filmovi imaju titl i SBB info ima i sliku i ton jedini. S obzirom da radi i TV revija, tj. daje se i sadrzaj filmova, vreme prikazivanja, apsolutno sve osim slike, mislim da bih to umela i ja, kad bi neko prepoznao problem. Da ne duzim, razgovarala sam s SBB/om, iako znaju da nemam na raspolaganju detalje ugovora niti racun, jer ne znam gde se to nalazi, pa cekam da se baka javi, ali, osecam se kao gluvo/nema ovako, bez slike i tona, :).
Vama zahvaljujem na promptnom odgovoru, ukoliko neko prepoznaje problem ili njegovo resenje bez price s provajderom, bila bih vam zahvalna, pogotovo sto zovem s mobilnog, pa mi pojedu kredit za mesec dana pretplate, :)
Zahvaljujem na toplim recima prijema, i, trudicu se da sto pre udjem u stos, i ne pravim greske naznacene statutom sajta.
S postovanjem,
D.S.G
Doriana Selena Gray