Citat:
mikronac: Ovi što govore da im je dosta 256kbps za 300 dinara, evo, garantujem da bi odustali nakon 30 dana i vratili se na brži paket. Ma vratili bi se i pre. Možeš misliti, moj ćale, 50 godina ima, uzme nešto da gleda na netu i kaže: Ma šta je ovo sporo?
To ti je kad voziš auto od 300 HP i 4000 kubika, pa se vratiš na Yuga...
Ja bih uzeo - za rezervu. Sada drzim ADSL najjeftiniji, onaj 1,5/256, za 1.533 dinara samo za rezervu. Koristim ga samo kad SBB pukne i kad mi je brat ovde, pa onda on koristi SBB, a ja ADSL, ali on je ovde retko i kratko - nedelju dana, retko dve.
Citat:
milosbeo: E pa taj ne treba da gleda pakete za fizicka lica(Mozda i krsi zakon).
Posto mu $$milioni$$ (šatro) zavise od internet konekcije, ista ne moze da kosta 10 i 20e...
OK. Najbolji SBB kablovski biznis paket, ugovor na 12 meseci, cena oko 50 evra, brzine 16/1. Najskuplji Turbo paket od dva, dostupni u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Kragujevcu, Nišu, Vršcu i Kruševcu, najmanje 12 meseci, specijalan modem koji daje SBB, cena oko 160 evra, brzine 60/2. Slucajno znam u kom kraju je kolega MagicMaster i turbo u tom kraju NIJE dostupan, pa se tako za onog Italijana vracamo na kablovski Internet, znaci super - ultra - turbo - o-ruk paket 16/1! Nude i optiku, ali nema nista konkretno, samo "Pozovite da se dogovorimo".
Ruku na srce - da li smatras da fabrika, makar imala i svega 10 radnika, moze da obavi uobicajene administrativne i tehnicke poslove sa 16/1 u razumnom roku i kad mu treba? Ja mislim da moze, ali vrlo tesno i tesko. Ja kao polumrtav penzioner pa bih znao da potrosim 16/1, he, he, he..... Za fabriku je problem sto njoj treba Internet kad i ostalima. Meni internet petkom od podne pa tamo do negde 18 sati skoro da se ukoci, jedva dise. Svi se nesto dogovaraju gde ce i sta ce, hitno resavaju neke poslove u zadnji tren itd., i zagusenje je tu. Slicno je i ostalim danima. To ti je kao autoput. Moze i nocu, ali ne moze sve, a preko dana su spicevi kad bi svi hteli da rade masu stvari. Net je najbrzi priblizno od 04 do 06 sati, kad su jedni otisli na spavanje a drugi jos nisu stigli na posao, e onda mi treci imamo prazan "autoput"

Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!