Citat:
DrJekyll: @Slobodan
Hehh, evo prvi od hiljadu poslova koji mi pade na pamet u novoj kuci: -Bude neka oluja pa moras da se pentras da namestis crepove..
Drugo, (ovo se meni jako dopada) stan ti nudi mogucnost da zivis anonimno, ja npr. vec pola godine nemam pojma ko zivi preko puta mene, nikad se nismo sreli,
a u kuci komsije oko tebe koliki god da su seljaci moras biti dobar s njima jer znas da ce ti kad-tad trebati saradnja oko necega.
Mislimda ti na pojam "stan" zamisljas neke ljude srednjeg/nizeg obrazovanja i primanja, ali nisu bas sve zgrade takve.
:) E ovo sa komsijama je nesto sto si 'ubo' nevidjeno dobro! Nije problem saradnja oko necega, problemi nastaju kada osete potrebu da ti svakodnevno dolaze na kaficu, prokomentarisu emisiju sa TV-a, ubiju pola sata onako... A to je neminovno vec posle par godina zivota u kuci. Pa "A, komsija, kupio si novi auto, neka, neka, valja se, mada i onaj prosli je mogao jos da gura" pa "Vidim opet neki novi televizor, komsija, sta je falilo onm starom pa nije ni bio star ali neka, neka..." pa "Komsija kad ces da promenis tu fotelju, bas si se vezao za nju a znas kakve sam video, bas neki dan idem sa mojom..." pa "Vidim bio ti ujak, nista se, bre, ne menja, bas mi zao sto ga ne vidoh, obavezno me zovi sledeci put kad dodje, ja i on uvek nadjemo neku temu..." i tako do ludila. A sve dobri ljudi pa ne mozes ni da se naljutis na njih. Ali ipak ovako, sto kazes, kad zvoni neko i ne otvaram ako me mrzi a znam da mi nece sutra dan zameriti na ulici!
I ovo poslednje sto si rekao je verovatno tako. Bar tako izgleda citajuci njegove postove, da tako razmislja... A nije u pravu u vezi toga, nikako nije!
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail:
[email protected]
Home Page:
http://www.linkedin.com/in/sceka
:) "Nije ti palo na pamet da nekom inteligentnijem postu daš lajk?" (By Nebojsa)
Pravi biser: „Sada sumnjam da bih ucestvovao u poboljsavanju Nebojsinog foruma.”