Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++

[es] :: C/C++ programiranje :: Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++

[ Pregleda: 1198 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

madmat

Član broj: 35086
Poruke: 33
*.adsl.verat.net.



Profil

icon Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++14.11.2009. u 00:46 - pre 148 meseci
Da li neko zna kako moze da se pristupi temperaturi HDD-a u konzolnom C++ jeziku?
 
Odgovor na temu

Mihajlo Cvetanović
Beograd

Moderator
Član broj: 37636
Poruke: 1237



+93 Profil

icon Re: Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++14.11.2009. u 09:45 - pre 148 meseci
Ima na CodeProjectu jedna klasa. Jedan od podataka vezanih za HDD je i temperatura. Pogledaj na kraju članka pitanja i odgovore, jedan je baš pitao za temperaturu.

http://www.codeproject.com/KB/winsdk/Hard_drive_Information.aspx
 
Odgovor na temu

madmat

Član broj: 35086
Poruke: 33
*.adsl.verat.net.



Profil

icon Re: Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++14.11.2009. u 18:24 - pre 148 meseci
Hvala na linku. Pokusacu da iskoristim.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Citanje temperature HDD-a u konzolnom C++

[ Pregleda: 1198 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.