Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok

[es] :: Art of Programming :: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 18700 | Odgovora: 71 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.verat.net

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok26.11.2001. u 14:34 - pre 243 meseci
Sta sad ovo od jednom?


Prepirka sta je bolje c il c++....?!

Kakve su to gluposti, ako ucis c++ podrazumeva se da znas/ces znati c. To sto u novim knjigama klase dolaze kao 6. poglavlje!!!!!!

Valjda ce te se sloziti samnom da je nejbolja varijanta dobro nauciti c, posle c++ ili uciti c++ odmah, ali ne prelaziti s brda- s dola, pa onda ako hp oce c programera ti se javis kao c programer, ako oce cpp ti se javis kao c++ programer ;)

Inace ja svoj glas dajem za c++ ali naravno, da znas dobro i C da radis!
Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

Milan Aksic

Član broj: 412
Poruke: 1053
*.041net.co.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok26.11.2001. u 19:14 - pre 243 meseci
Citat:
blue je napisao:
Citat:

Naime, u C-u, na primer, ti moras da deklarises promenljive na pocetku main() - a, dok u C++ - u to mozes bilo gde u programu, tako da je veca verovatnoca da ti se 'izgubi promenljiva' u C++ programima.
Ili si ti mozda mislio na objekte ??



elem, pa i nije bas tako ako cemo biti iskreni
Code:

void main()
{
    int bla;
    char blabla;
    ...dosta kode ...
    ...dosta kode ...

    int bla2;
    for(sta ja znam;uslov;inkrementaj)
    {
        radi nesto sa bla2
    }


i ovo radi. u C-u ne moras da deklarises bilo sta na pocetku scope-a, vec i negde u sredini, tj na pocetku nekog skope-a u okviru prvog koji je zapocet.

Varijabla moze da se izgubi, ali nista ne moze da ti nadoknadi brzinu gotove aplikacije.


Ja sam, u mnogim knjigama o C-u naisao, da pise da ne moze bilo gde da se deklarise promenljiva, u C programima, kao sto moze u C++ - u. Ali 'ajde, da ostavimo knjige, kada sam pocinjao da ucim C imao sam neki borlandov kompajler (ne secam se tacno koji, ali za DOS, command line) i mogao sam da se uverim u istinitost, te tvrdnje. Onda sinoc, opet proverim na Borland C++ 5.02 i on radi lepo. Tako da bih se ja licno, drzao tog pravila, cisto zbog prenosivosti, jer ipak (kao sto sam jedan vec pomenuo) neki kopajleri izricito traze da se promenljive deklarisu na pocetku main()-a.
 
Odgovor na temu

Jovan Marjanovic
HP GmbH
Stuttgart

Član broj: 942
Poruke: 456
*.net.external.hp.com

ICQ: 42
Sajt: www.hp.com


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok27.11.2001. u 10:40 - pre 243 meseci
Naravno da sve zavisi od kompajlera, mada primer koji sam dao nije baziran na GCC-u nego na SUN Forte 6.0, HP ANSI C compiler bundle, i Visual C++ 6
To su kompajleri sa kojima trenutno radim (mada bih rado izbacio iz uporabe onaj Visual)
Za automatsko dobijanje Super Moderatorskog statusa na Elitesecurity forumima pritisnite Alt+F4
 
Odgovor na temu

anatogen
Novi Beograd

Član broj: 1294
Poruke: 150
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: ne volim sam sebi da odgovaram ali...29.11.2001. u 01:23 - pre 243 meseci
Citat:
anatogen je napisao:
Citat:
mpuzovic je napisao:
Direktna posledica nastanka programiranja i ideje o racunarstvu lezi u drugom i delimicno desetom Hilbertovom problemu, ciji su dokaz o netacnosti predstavili od najpoznatijih jednacina u svetu matematike i verovao ili ne ima neograniceno


Vrlo interesantno ! Ako neko zna da li nesto od ovoga ima na ETFu ili sam ja omasio fax...
pa cu i ovo morati sa strane da citam...


Ima! Matematika 4
Poglavlja:
1.Specijalne funkcije (...)
2.Numericka analiza (...)
3.Diskretna matematika (rekurzivne funkcije,Churchova teza, Turingova masina, deterministicki i nedeterministicki algoritmi, klase problema P i NP, heruistike...)

Tako da pravo na ETF... salim se naravno, beste sto dalje i onako je guzva...
vitamini, minerali, suplementi...
 
Odgovor na temu

somikayu

Član broj: 416
Poruke: 26
*.datanet.yu

Sajt: www.beomilenijum.co.yu


Profil

icon Re: ne volim sam sebi da odgovaram ali...30.11.2001. u 14:51 - pre 243 meseci
e ovako posto sam ja zapoceo ovu celu temu o tom programiranju konkretnije u c++ napisao sam i prvi program naravno pod dosom
i ne znam zasto ali moras da udjes u dos da bi program radio kako treba nemozes samo da kliknes na .exe da bi radio???
a to je ovo :

#include <iostream.h>
int main()
{
enum Ime { Petar, Marko, Bora, Kuca, Vanja, Boban };

Ime Broj;
int x;
cout << "Petar, Marko, Bora, Kuca, Vanja, Boban\n";
cout << "Kucanjem rednog broja imena videcete broj telefona zeljene osobe(0-5)!";
cin >> x;
Broj = Ime(x);
cout << endl;
if ( Broj == Petar)
cout << "Petrov broj 011 361-46-4\n";
if ( Broj == Marko )
cout << "Markov broj 011 601-78\n";
if ( Broj == Bora)
cout << "Borin broj 011 684-01\n";
if ( Broj == Kuca )
cout << " Moj kucni broj 011 658-40\n";
if ( Broj == Vanja )
cout << "Vanjin broj 011 646-16\n";
if ( Broj == Boban )
cout << "Bobanov broj je 064 123-33-9\n";

return 0;
}
i ima nesto sto mi nije jasno jeste da sam stigao do 3 dana u knjizi c++ za 21 dan ali kako da mi on ponovi pitanje to jest
kada startujem program mislim ovo nije ni priblizno programu ali za mene ovo je veliko jer ipak nesto znaci napraviti ovako nesto posle treceg dana eeeeeeee
znaci kada ga startujem on se izvrsi i moram opet da ga pokrenem ali ja ocu da mi stalno u krug postavlja pitanje a ne samo jednom i mora opet da ga startujem....unapred zahvalan....
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.verat.net



+6455 Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok30.11.2001. u 15:07 - pre 243 meseci
Somika... a zar ti nije bilo jednostavnije da te podatke stavis u array ili record da upotrebis... sta bi bilo kad bi imo 1000 brojeva?
 
Odgovor na temu

ventura

Član broj: 32
Poruke: 7781
*.verat.net



+6455 Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok30.11.2001. u 15:09 - pre 243 meseci
I da.. ne znam sta ti radis... ali u borlandovom C-u imas opciju da odma iskompajliras i pokrenes kod...

a u Watcom C imas gomilu editora za dos koji imaju opcije za makroe preko kojih mozes da napravis identicn okruzenje onome koje imas u kompajleru (Posto kolko mi je poznato WC++ 9.5 i 10 nema vizuelni kompajler/editor)

 
Odgovor na temu

somikayu

Član broj: 416
Poruke: 26
*.datanet.yu

Sajt: www.beomilenijum.co.yu


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok30.11.2001. u 17:36 - pre 243 meseci
e ja ne znam da li si ti procitao da sam ja stigao tek do 3 dana u knjizi a ti mi govoris:

zar nebi bilo jednostavnije da te podatke stavis u array ili record ????

veruj mi da ne znam sta si time hteo da kazes ko zna na kojoj je to strani u knjizi......izgleda da jos nisam stigao dotle...!!!!
nego da li znas da mi odgovoris kako da se program ponavlja kada ga startujem samo jednom a ne da mora ko budala da ga startujem svaki put!!! i ja koristim borlandov c++ !!!!
 
Odgovor na temu

Ivan Tanasic
BGD-SRBIJA

Član broj: 220
Poruke: 965
*.54.EUnet.yu

Jabber: Autoexes@jabber.sk
ICQ: 129145438


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok30.11.2001. u 18:21 - pre 243 meseci
Nizovi su ti 12. poglavlje.

Inace po meni je ta knjiga maksimalno lose podeljena na poglavlja, a da ne govorimo o rasporedu istih!!!!

Najveci problem je to sto mora da bude spakovana u 21 pogavlje....
Nije mi jazno zasto su morali da rade takvu glupost!
Ivan Tanasic - Autoexes

>cd pub
>more beer
 
Odgovor na temu

Milan Aksic

Član broj: 412
Poruke: 1053
*.ptt.yu



Profil

icon Re: ne volim sam sebi da odgovaram ali...30.11.2001. u 19:55 - pre 243 meseci
Citat:
somikayu je napisao:
e ovako posto sam ja zapoceo ovu celu temu o tom programiranju konkretnije u c++ napisao sam i prvi program naravno pod dosom
i ne znam zasto ali moras da udjes u dos da bi program radio kako treba nemozes samo da kliknes na .exe da bi radio???
a to je ovo :

#include <iostream.h>
int main()
{
enum Ime { Petar, Marko, Bora, Kuca, Vanja, Boban };

Ime Broj;
int x;
cout << "Petar, Marko, Bora, Kuca, Vanja, Boban\n";
cout << "Kucanjem rednog broja imena videcete broj telefona zeljene osobe(0-5)!";
cin >> x;
Broj = Ime(x);
cout << endl;
if ( Broj == Petar)
cout << "Petrov broj 011 361-46-4\n";
if ( Broj == Marko )
cout << "Markov broj 011 601-78\n";
if ( Broj == Bora)
cout << "Borin broj 011 684-01\n";
if ( Broj == Kuca )
cout << " Moj kucni broj 011 658-40\n";
if ( Broj == Vanja )
cout << "Vanjin broj 011 646-16\n";
if ( Broj == Boban )
cout << "Bobanov broj je 064 123-33-9\n";

return 0;
}
i ima nesto sto mi nije jasno jeste da sam stigao do 3 dana u knjizi c++ za 21 dan ali kako da mi on ponovi pitanje to jest
kada startujem program mislim ovo nije ni priblizno programu ali za mene ovo je veliko jer ipak nesto znaci napraviti ovako nesto posle treceg dana eeeeeeee
znaci kada ga startujem on se izvrsi i moram opet da ga pokrenem ali ja ocu da mi stalno u krug postavlja pitanje a ne samo jednom i mora opet da ga startujem....unapred zahvalan....


Code:

int x;

while(1)
{
// ovde dolazi tvoj kod koji zelis da se ponavlja

cout << "Nastavak (1)Da, (0)Ne ?";
cin >> x;

if(x)
continue;
else // if(!x)
break;
}



Naravno postoji jos mnogo drugih nacina da ovo uradis, ali ces to sam videti kasnije kako napredujes.
 
Odgovor na temu

somikayu

Član broj: 416
Poruke: 26
*.www.yu

Sajt: www.beomilenijum.co.yu


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok01.12.2001. u 20:49 - pre 243 meseci
brate ja nemogu 100% da kazem da je ova knjiga ( c++ za 21 dan) najbolja ali imam i knjigu ( c\c++ - vodic za programere) i c++ za 21 dan je mnogo mnogo bolja knjiga odnosno sve je obajsnjeno od pocetka
sta je : main(); cout; sta znace {}; ........
znaci bukvalno za pocetnike sto je i meni naravno i trebalo jer nisam se ja rodio pametan pa da znam unapred sta znace neki osnovni pojmovi iz c++!!

dok u knjizi( c\c++). Pocetnik ne moze da se snadje cak je neko i pomenuo u nekom od navedenih citata iznad da je bas ta knjiga ??odlicno ??objasnjena za pocetnike sto apsolutno nije tacno......VEOMA MALI DEO knjige je bas pojasnjen da bi i pocetnik mogao da ga razume jer npr: objasnjava funkciju (IF)- i kaze to je blablabla i koristi se zajedno sa ELSE blabalbla i onda kaze sada cemo videti primer za koriscenje ovih funkcija: a u primeru koristi pored te funkcije jos mnogo drugih koje su objasnjene(malo razumno) tek u nekom od narednih poglavlja i samim tim znaci da nista nije povezano?!?!?!
C++ za 21 dan je po meni mnogo dobra knjiga za pocetnike i trebao bi svako da je ima ko je tek usao u vode programiranja kao ja
ali ima i tu naravno nekih propusta ali ne mnogo velikih i ne tako nerazumljivih.......
i na kraju AUTOEXES mozes li reci koja je po tebi dobra knjiga za c++...jer ako ova "nije" dobra da kupim tu knjigu jer mora da je onda sve podrobno i maxmalno pazljivo objasnjeno.....ok

I ZAHVALJUJEM PASSANGERU.....!!!!!!!!!!

I DA VAS PITAM JER JE NEKO SPOMENUO DA SE NE ZAMAJAVAM OKO PROGRAMIRANJA U DOS-U DA JE GUBLJENJE VREMENA DA LI JE TO TAKO I DA LI MOGU ODMA DA PREDJEM NA WIN APLIKACIJE JER SAM BAS GLEDAO POCETAK SA WIN APLIKACIJAMA I KOMANDE I NISU BAS SLICNE KAO I U DOS APLIKACIJAMA...MISLIM IMA VELKE RAZLIKE .....
 
Odgovor na temu

Milan Aksic

Član broj: 412
Poruke: 1053
*.ptt.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok02.12.2001. u 00:28 - pre 243 meseci
Citat:

...dok u knjizi( c\c++). Pocetnik ne moze da se snadje cak je neko i pomenuo u nekom od ...

Moram ti reci da je knjiga 'C/C++ Vodic za programere' vrlo dobra, naravno dobra je i 'C++ za 21 dan'. E sada ja ne mogu u tolikoj meri da budem objektivan, ali videces sam kad budes stekao malo jacu osnovu u programiranju.

Citat:

I ZAHVALJUJEM PASSANGERU.....!!!!!!!!!!

Anytime.
Never fear, I is here :)

Citat:

I DA VAS PITAM JER JE NEKO SPOMENUO DA SE NE ZAMAJAVAM OKO PROGRAMIRANJA U DOS-U DA JE GUBLJENJE VREMENA DA LI JE TO TAKO I DA LI MOGU ODMA DA PREDJEM NA WIN APLIKACIJE JER SAM BAS GLEDAO POCETAK SA WIN APLIKACIJAMA I KOMANDE I NISU BAS SLICNE KAO I U DOS APLIKACIJAMA...MISLIM IMA VELKE RAZLIKE .....

Sto se win programiranja tice, u pravu si razlika je velika u izmedju programiranja DOS i WIN aplikacija, ali ti je to sada najmanje bitno.
Dobronamerni savet: neka te sada ne interesuje uopste win programiranje, vec se fokusiraj na primere iz knjige i dovrsi tu knjigu.
 
Odgovor na temu

zrixy
bg

Član broj: 1153
Poruke: 5
*.telekom.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok04.12.2001. u 00:08 - pre 243 meseci
The C Programming Language
Brian W. Kernigham, Dennis M. Ritchie

Od ovoga je sve pocelo.
Knjiga trazi izvesno predznanje, postoji i standardno los prevod na srpski

zrixy
 
Odgovor na temu

anatogen
Novi Beograd

Član broj: 1294
Poruke: 150
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok04.12.2001. u 00:18 - pre 243 meseci
E da, ja sam vec nekome ovde preporucivao tu knjigu ali sam zaboravio da kazem
da knjiga ipak trazi neko minimalno predznanje, medjutim...
kada se procita i razume cela, od korice do korice, moze se sa ponosom reci:
"Sada mogu da pocnem sa ucenjem programiranja u C jeziku!"
vitamini, minerali, suplementi...
 
Odgovor na temu

zrixy
bg

Član broj: 1153
Poruke: 5
*.telekom.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok04.12.2001. u 01:08 - pre 243 meseci
Citat:
anatogen:
medjutim...
kada se procita i razume cela, od korice do korice, moze se sa ponosom reci:
"Sada mogu da pocnem sa ucenjem programiranja u C jeziku!"


naravno, kao i posle svake druge knjige.
Nikoga nije knjiga naucila programiranju.

zrixy
 
Odgovor na temu

somikayu

Član broj: 416
Poruke: 26
*.www.yu

Sajt: www.beomilenijum.co.yu


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok05.12.2001. u 19:14 - pre 243 meseci
Pa vidi ovako nekazem ja da cu posle ove knjige ili bilo koje druge biti neki programer ali imacu veoma dobru osnovu sto je neophodno ka putu za dobrog programera, jer ni ti ni bilo ko drugi se nije rodio pametan pa da zna ne samo ovaj nego bilo koji drugi programski jezik, nemozes mi reci ni da si sam provalio sta treba raditi i kako(ono kao kod peinta u winu sve znas cim vidis izgled prozora ppposto kliknes na ikonu), ali mozda si ti naucio nekako na potpuno nama nepoznat nacin, jer verujem da je svaki programer u c++ mislim na pravog programera( ne GUI.....) ngo na coveka koi sa ekipom radi neki veliki projekat poceo od knjige\a.......kao vecina ovih ljudi na ovom forumu.....a sada posto si ti naucio nesto iz tih knjiga onda se kao SATRO pravis >>>nista se ne moze nauciti uz knjige<<<<<....naravno da se slazem da se ne moze sve nauciti ali dobar deo i to veoma dobar deo programa moze....jer znam da i sada ima ljudi koji rade neki projekat pa ponekad virnu u neku knjigu.....!!!!
 
Odgovor na temu

zrixy
bg

Član broj: 1153
Poruke: 5
*.telekom.yu



Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok05.12.2001. u 23:47 - pre 243 meseci
Svaka cast momak.
Uspeo si da u potpunosti pogresno shvatis poruku koja tebi nije ni bila namenjena i koju ocigledno niso cestito ni procitao (svih 12 reci i tri znaka interpunkcije).
Citat:
somikayu:
>>>nista se ne moze nauciti uz knjige<<<<<....

??

zrixy
 
Odgovor na temu

kajla
Milorad Janković
Beograd

Član broj: 445
Poruke: 909
*.dial.InfoSky.Net



+2 Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok26.12.2001. u 17:15 - pre 242 meseci
Citat:
mpuzovic:
Primera radi da li bi znao da napises program koji bi odredjivao vrednosti brojeva a i b da bi jednacina ax + by = 1 imala resenja. Ovo je jedna od najpoznatijih jednacina u svetu matematike i verovao ili ne ima neograniceno mnogo resenja. Sta mislis da li moze racunar da odstampa sva resenja? Odgovor imas u Tjuringovom radu.

Nadam se da si mislio na CELOBROJNA resenja?(kad kazes resenja misli se na realna resenja)Cini mi se da se Diofnatske jednacine uce u osnovnoj...
Pa svi su u skoli ucili onu teoremu tipa "(a,b) je najmanji prirodan broj oblika ax+by". Tako da bi jednacina ax+by=1 imala resenja treba da bude (a,b)=1 tj. da su brojevi a i b uzajamno prosti. Za odredjivanje NZD moze se koristiti Euklidov algoritam, koji se zasniva na (a,b)=(b,r)=(r,r1)... gde je a=bq+r tako da je 0<=r<|b|, b=q1r+r1 0<=r1<|r| Odavde je jasno da se NZD moze odrediti u konacno mnogo, najvide b koraka.

poz.

 
Odgovor na temu

kajla
Milorad Janković
Beograd

Član broj: 445
Poruke: 909
*.dial.InfoSky.Net



+2 Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok26.12.2001. u 17:26 - pre 242 meseci
Citat:
Vojislav Milunovic:
E sta se vise raspravljate oko toga da li treba mata ili ne treba.
Matematika je jezik nauke.
Ko misli da moze u zivotu bez matematike taj je kreten. Sve je bazirano na matematici.

Jednostavno ne moze da se uci programiranje bez mate. To je logika, samo programiranje je logika. Ako si buzdovan da sve moras da ucis napamet onda batali ti programiranje i pali na Istoriju, geografiju i slicne stvari gde se zahteva suvopadno bubanje.

Secam se u mom prvom razredu gimnazije me je jedan pajvan pitao kako znam da resim zadatak iz fizike. Prosto, imas formule i kad ih povezes u celinu dobijes resenje, malo kombinacije trt,vrt i imas pravu formulu i sve sto ti treba. Evo recimo idealni gas iz hemije:

PV=nRT gde je R gasna konstanta. Samo iz ove jednacine mozes da izvuces jednacinu za molarnu masu, jednacinu za masu gasa, za pritisak, za gustinu gasa, za broj mol-ova, za temperaturu, za zapreminu. Ako neko ne moze da shvati kako to sve radi, znaci da je glup... jebiga zao mi je da kazem tako nesto ali tako je, taj neko je glup. Ovo nije neko znanje nego cista logika, ako ti treba da pogledas u knjigu da bi video da je formula za pritisak odavde P=nRT/V onda sta vise da kazem. Ja licno nikad nisam pisao vise od jedne formule u svesku.
Ima likova koji ce za Njutnov Drugi zakon da napisu ovo:
F=ma, a=F/m, m=F/a i svaki put ce da nauce napamet da je formula za Silu to i to,za ubrazanje to i to i za masu to i to. E sad kad ta bubalica dodje na kontrolni ON mora da zaboravi nesto i bum, pada. mesto da nauci jednu formulu i iz nje da izvede druge, on jok...buba,buba i osine test.

Ako cemo iskreno drugi Njutnov zakon uopste neglasi F=ma, vec F=p/t (delta p/delta t). formula F=ma se moze izvesti iz F=p/t ako je masa konstantna.

poz.
 
Odgovor na temu

[email protected]
Zolt Egete
Zrenjanin

Član broj: 2134
Poruke: 34
*.ptt.yu

ICQ: 106233631


Profil

icon Re: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok21.01.2002. u 21:00 - pre 241 meseci
matematika je pozeljna ali ne bi trebalo da opterecujes sa njom puno

1) pa neko veliko iskustvo ne treba mozda je cak bolje da ga nemas

2) najbolja knjiga ne postoji, ali za pocetak uzmi Naucite C++ za 21 Dan od Jesse Liberty-ja, pa zatim "Objektno orijentisano programiranje na jeziku C++" od Dragan Miliceva, a posle sto te najvise interesuje, dal ces raditi pod LINUX-om ili pod Microsoft Windowsom, ako ces raditi pod Win uzmi nesto za MFC, npr "Naucite MFC C++ klase" od Shirley Wodtke-a, ili "Programming Microsoft Visual C++" peto izdanje


3) samo se baci na pos'o i sve ce biti OK
X
 
Odgovor na temu

[es] :: Art of Programming :: pomozite ja sam samo decko koji zeli da sazna nesto o programiranju.ok

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 18700 | Odgovora: 71 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.