Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Unresolved External Symbol ...?

[es] :: 3D programiranje :: Unresolved External Symbol ...?

[ Pregleda: 2466 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sasha++
Podgorica

Član broj: 9068
Poruke: 47
*.podgorica.cg.yu



Profil

icon Unresolved External Symbol ...?29.11.2003. u 14:32 - pre 224 meseci
Pocetnik sam u DirectX-u i pravim neki jednostavan program.

Kada kompajliram program (VC++) dobijam gresku "Unresolved external symbol ..." zbog Direct3DCreate9(...) ili DirectSoundCreate(...) . Sta nije u redu?
 
Odgovor na temu

yooyo

Član broj: 4891
Poruke: 1101
*.sbb.co.yu



Profil

icon Re: Unresolved External Symbol ...?29.11.2003. u 14:48 - pre 224 meseci
verovatno nisi ubacio odgovarajuce lib fajlove u projekat.
Otvori bilo koji DX primer pa vidi...


yooyo
 
Odgovor na temu

Sasha++
Podgorica

Član broj: 9068
Poruke: 47
*.podgorica.cg.yu



Profil

icon Re: Unresolved External Symbol ...?29.11.2003. u 15:18 - pre 224 meseci
OK resio sam problem. Trebalo je u Project->Settings->Link upisati "d3d9.lib" i "dsound9.lib"
 
Odgovor na temu

[es] :: 3D programiranje :: Unresolved External Symbol ...?

[ Pregleda: 2466 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.