Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Nece da učita fajl???

[es] :: PHP :: Nece da učita fajl???

[ Pregleda: 1969 | Odgovora: 11 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
79.101.65.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Nece da učita fajl???28.10.2008. u 16:12 - pre 186 meseci
Pravim jedan sajt, imam master_page, na tu stranicu se loguje. Kada korisnik ispuni formu, onda neće da daje nikakav rezulzaz.Rezultira samo praznu stranicu, čak i bez titla. da li neko mođe da mi pomogne, ko je već imao iskustva sa ovakvim problemima? Radi se preko Cookia.
 
Odgovor na temu

Man-Wolf
Mihailo Joksimovic
Beograd

Član broj: 17016
Poruke: 873
*.eunet.yu.



+13 Profil

icon Re: Nece da učita fajl???28.10.2008. u 16:27 - pre 186 meseci
Stavi na pocetak stranice:

Code:

error_reporting(E_ALL);


Verovatno postoji neka greska u kodu i samim tim, php kod se uopste ne parsira, vec se dobija prazna stranica ....
 
Odgovor na temu

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
79.101.65.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???28.10.2008. u 16:32 - pre 186 meseci
sad ispiše 2039 sta to znaci?
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4390
212.200.213.*

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: Nece da učita fajl???28.10.2008. u 20:26 - pre 186 meseci
Može da znači bilo šta. Ostavi kod te stranice ovde jer uglavnom nismo vidoviti
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
93.86.84.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???29.10.2008. u 17:01 - pre 186 meseci
Citat:
Nemanja Avramović: Može da znači bilo šta. Ostavi kod te stranice ovde jer uglavnom nismo vidoviti :)
Evo ga i kod:
Code:
<?php
echo error_reporting(E_ALL);
if(empty($_POST['name']) || empty($_POST['pass']))
{ ?>
<?php exit;
}
else
{
//Colllect the details and validate
$time = time();
$name = $_POST['name'];
$pass =md5($_POST['pass']);
$check = $_POST['set'];
include("../include/dbspoj.php");
$query = "select * from Login where name='$name' and
password='$pass'";
$sql = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$count = mysql_num_rows($sql);
if ($count == 1)
{
$cookie_data = $name.'-'.$pass;
if($check=='ON')
{
if(setcookie ("cookie_info",$cookie_data,
$time+15000)==TRUE)
{
?>
<title>Master Page</title>
<link href="StyleCom.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td class="stayDetails"><div align="right"><u>Dobrodo&scaron;li, <?php echo $name ; ?></u></div></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td>Ovo je glavna stranica za izmenu podataka iz baze. Klikom na neki od slede&#263;ih linkova birate va&scaron; slede&#263;i korak. </td>
        </tr>
        <tr>
          <td><div align="center"><?php include("include/meni.php");?></div></td>
        </tr></table></td>
  </tr></table><? }
}
}
else
{
echo "Authentication Failed $pass";
exit;
}
}

?>
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Moderator
Član broj: 32202
Poruke: 4390
212.200.213.*

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: Nece da učita fajl???29.10.2008. u 17:39 - pre 186 meseci
Pre svega, ne treba echo error_reporting(E_ALL); nego samo error_reporting(E_ALL);

Izgleda da ti je 2039 vrednost konstante koja se koristi za error_reporting pre nego što postaviš E_ALL

Izbaci to echo pa probaj ponovo.
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
93.86.84.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???29.10.2008. u 17:49 - pre 186 meseci
onda mi nista ne ispise. :(
 
Odgovor na temu

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
79.101.66.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???30.10.2008. u 10:33 - pre 186 meseci
zna neko gde je problem? molim vas...
 
Odgovor na temu

stankons
Stanko Milošev
ise Gmbh, Deutschland
Bonn

Član broj: 99408
Poruke: 231
*.trinet.si.

ICQ: 147767352
Sajt: www.milosev.com


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???30.10.2008. u 10:57 - pre 186 meseci
Probaj da u php.ini stavis:

error_reporting = E_ALL

i

display_errors = On

i restartuj server.

 
Odgovor na temu

zigi
Zigi Bau
Subotica

Član broj: 18577
Poruke: 57
79.101.140.*

Sajt: www.mgsm.co.rs


Profil

icon Re: Nece da učita fajl???31.10.2008. u 12:35 - pre 186 meseci
opet nista, ali mi na index.php ispise Warning: Undefined variable: _COOKIE in c:\apache\htdocs\jk-palic\new\master\index.php on line 7


ima to nekakve veze???
a tamo je:
Code:
<?php
//Check if cookie is set
if (!isset($_COOKIE['cookie_info']))
{
echo $_COOKIE['cookie_info'];
?>
sedma linija je:
Code:

echo $_COOKIE['cookie_info'];
 
Odgovor na temu

Nikola Poša
Backend (PHP) developer
Beograd

Član broj: 173839
Poruke: 1616
*.adsl-1.sezampro.yu.



+33 Profil

icon Re: Nece da učita fajl???31.10.2008. u 13:46 - pre 186 meseci
Malo si pogreshno postavio taj if uslov... Ti si verovatno hteo da pitash ako je ta promenljiva postavljena, pa da je onda ispishesh. Treba da izbrishesh taj znak uzvika na pochetku if uslova...
 
Odgovor na temu

b0ris
Boris Vujicic
Senior PHP programer
Beograd

Član broj: 126587
Poruke: 158
*.net.upc.cz.



+2 Profil

icon Re: Nece da učita fajl???31.10.2008. u 15:47 - pre 186 meseci
Probaj malo da prepravis kod. Nije ovo tako zajebana skripta da te toliko muci.
Neuredan ti je kod pa je i jako lako da se u istom zbunis.
Nije mi jasno zasto koristis cookie, nema nikakve osnove da ga upotrebljavas. Mnogo je bolje da iskoristis sesiju ovde.
Koliko vidim iz texta ovo koristis za promenu podataka u bazi, sto znaci da nije pozeljno da neko ugasi browser i da onda posle njega neko dodje otvori browser i izbrise sta mu se svidja, ili pak upise.

---------------------------------------------------------------------
Just do it.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Nece da učita fajl???

[ Pregleda: 1969 | Odgovora: 11 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.