Pozdrav svima!
I ja bih se prikljucio temi posto i ja imam problema sa istim modemom hg510,imam ga skoro mesec dana...bio sam zadovoljan dok sam surfovao ali kad sam poceo da koristim P2P tu je nastao problem. Uredno sam ga otkljucao kako je navedeno u nekoliko tema.Naime,primetio sam da net radi skoro odlicno kad se ne koriste torrent manageri tipa azureus,utorrent(kod ovog mi je veza pucala svakih 2-3 minuta)...kod Azureusa radi lepo ukoliko ne diram Mozilu,u tom momentu nastaje problem...modem se "zaglupi" pa mu je potrebno da se vrati u normalan rezim rada nekoliko minuta,dok se ne konektuje ponovo..povremeno resenje je i iskljucivanje mrezne konekcije i ponovnim ukljucivanjem bi poceo da radi...to mi je mnogo brze nego da cekam da se sam namesti...instalacije pretpostavljam da su dobre jer ne znam sta sam mogao lose da prikljucim...
Tehnicku podrsku nisam jos zvao jer ne znam kakav ce njihov odgovor biti ako kazem da sam rucno otvorio portove za p2p iako su oni ocigledno to zabranili iz samo njima znanih razloga...ako neko ima neki savet ili sugestiju,prihvatam ih sve vrlo rado jer dugo cekani Adsl me nije odusevio,bar ne jos...iako je razlika u dial up-u i adslu ocigledna ...
Veliki pozdrav
Nemanja