Gledaj ako si upisao taj broj, ne znam dali imas klik na submit (ja nemam taj modem pricam napamet). Posle toga sa leve strane treba da ima tools. Klik na tools pa save reboot. Pa odaberes Save pa Submit, zatim na reboot pa submit i kad se restartuje on ce da zapamti podesavanje probaj pa javi.
Ne moram ja da gasim modem da bi on vratio to na default, dovoljno je da se softverski diskonektujem i promenim IP adresu, zašto to radi mi nije jasno ! Da li je nekom zapamtio ADSL modem vrednost 1480? Ako jeste neka mi objasni kako je to uspeo ! Unapred hvala !
code desava se nestro slicno i kod mene,ne bas svaki put kada se diskonektujem ali desi se da vrati stari broj 1483...i sto je jos gore kod mene,kada se diskonektujem ili ugasim modem (sto mi je potrebno zbog menjanja IP i rapidshare-a) ne prepoznaje konekciju na LAN....bem li ga u cemu je problem ali tako je....
Nemam Kaspersky, imam onaj antivirus koji sam dobila uz disk za ADSL, Trend Micro... Iskljucila sam ga i opet nije hteo da se connectuje... To mi je samo od danas, pre je super radio...
Evo i tada sam imao problem i uradio ovo sa 1480 portom i danas se desi ista greska,ja da proverim port ono stoji 1480,jel ima neko slican problem ponovo?Sta mu sad moze biti?:(
Cao!
Ja sam imao isti problem ovih dana i resio sam ih tako sto sam promenuo Configured MTU sa 1480 na 1430.Nakon promene
je odmah proradio MSN.
Ides na sledeca podesavanja: http://192.168.1.2/ admin,password admin, basic/wan settings/pa pritisnes olovku desno/Configured MTU/umesto 1480 na 1430/submit i to je to....
Puno srece!!!
ja isto imam problem sa msn-om error 81000306 pa ako ko zna kako da rijesim nek se javi... da pokusao sam sve i sad sam instalirao msn liv 9 u beta fazi, ali nece ni ona.... help!!!
imam takodje problem sa msn i greskom 81000306. Imam 2 kompa na jednom gde je Adsl od Sezampro-a radi sve normalno ima ZoneAlarm i dodan je msn da moze da koristi internet.Sherovao sam Lan sa Zonom kao Trusted Zone. Imam internet na drugom kompjuteru ali ne i MSN!!!!Ceo Forum sam procitao i ne znam vise sta da uradim po tom pitanju inace na probao sam i trilijan i skype rade.A MSN ni da mrdne!!! E da Adsl od SezamPro-a je na USB,a mreze naravno preko LAN bez rutera direktno sa drugim kompom. Ako neko zna sta da uradim neka pomogne. Unapred hvala