Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

seo i php!!! Kako i shta???

[es] :: PHP :: seo i php!!! Kako i shta???

Strane: 1 2

[ Pregleda: 4629 | Odgovora: 25 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

w3bl0rd
Varaždin, Hrvatska

Član broj: 82659
Poruke: 380
*.adsl.net.t-com.hr.



+26 Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 11:16 - pre 184 meseci
ako samo izmjenis upitnike i % nećeš baš ništa dobiti... smisao sveg tog je da link staviš neku ključnu riječ jer ako se neka ključna riječ nalazi u url bit ćeš prije onih koji tu riječ nemaju...
there's no place like 127.0.0.1
 
Odgovor na temu

Miroslav Ćurčić
ex mVeliki
Novi Sad

Član broj: 19034
Poruke: 1118
*.dynamic.sbb.co.yu.



+19 Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 11:57 - pre 184 meseci
Testirao na IIS6/PHP5-u, i ne radi, tj. ne prosleđuje parametre.
Nažalost ne mogu ti dati pristup jer server nije moj.
Deo phpinfo-a koji te interesuje ti šaljem na PM.
"The quieter you become, the more you are able to hear."
Blog | PowerCMS
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
91.150.127.*



+11 Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 12:04 - pre 184 meseci
I to ce da odradi posao, mada ce biti malo teze posto ne mogu da debugujem :(
 
Odgovor na temu

MajstorSima

Član broj: 147260
Poruke: 21
81.93.87.*



Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 12:06 - pre 184 meseci
Ehh, gledao sam brokerovu skriptu i neshto mi je palo na pamet. da napravim skriptu koja radi istu stvar ali da se jednostavnije koristi. napravio sam dakle .htaccess emulator. skripta se nalazi na adresi http://www.mreza.paleol.net/seomaestro/ . ovo sam ugradio na sajt nekog indijskog proizvodjaca obuce i sad radi!
Ako imate nekih pitanja javite se!
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
91.150.127.*



+11 Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 14:12 - pre 184 meseci
Ovo je ok ideja. Ja sam to planirao kao nadogradnju, da moze da se napravi kao makro, neki url koji ce se direktno prepoznati kao takav i zameniti sa gomilom predefinisanih parametara.

To je ok za neki sitan sajt ili kada se sa klasicnog prelazi na EO URL-ove pa da se uradi rewrite starih linkova na nove. Bas trebad aprebacujem jedan sajt na SEO pa cu dok to budem radio implementirati i podrsku za direktan forwarding celog URL-a.

Medjutim, moja ideja je bila da napravim jednostavan, a fleksibilan sistem koji ce da odradjuje najveci deo posla oko manipulacije parametarima i dvosmeran je: ne samo sto parsira URL-ove nego ume i da ih izgenerise na osnovu zadatih parametara.
 
Odgovor na temu

MajstorSima

Član broj: 147260
Poruke: 21
81.93.87.*



Profil

icon Re: seo i php!!! Kako i shta???15.08.2007. u 14:22 - pre 184 meseci
da. Meni je na kraju krajeva i trebalo rjeshenje za sitan sajt... shto se tice vecih projekata, uopshte nije teshko napraviti fleksibilnije rjeshenje na ovoj osnovi.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: seo i php!!! Kako i shta???

Strane: 1 2

[ Pregleda: 4629 | Odgovora: 25 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.