Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Otvaranje web stranice iz programa

[es] :: .NET :: Otvaranje web stranice iz programa

[ Pregleda: 3754 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

toxi_programer
Nemanja Todić
Beograd

Član broj: 104396
Poruke: 464
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.articles411.com


+8 Profil

icon Otvaranje web stranice iz programa22.03.2007. u 15:37 - pre 207 meseci
Recimo da imam jedno dugme i kada se ono pritisne, da se u browseru koji korisnik koristi, učita neka web stranica npr. "http://www.elitesecurity.org/". Kako to da uradim? Dakle, treba da se u browseru učita zadatak stranica, a naravno browser može a i ne mora da bude već pokrenut...

Sa MC++, C# i VB.NET kodom ću moći da se snađem. Hvala unapred.
 
Odgovor na temu

Shevchenko
Nikola Vasiljevski

Član broj: 37756
Poruke: 218
212.200.176.*

Sajt: www.vasiljevski.com


+2 Profil

icon Re: Otvaranje web stranice iz programa22.03.2007. u 20:14 - pre 207 meseci
Pogledaj na ovoj stranici je lepo objasnjeno :)
http://www.novicksoftware.com/...tip-csharp-open-ie-browser.htm
Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Les Brown
 
Odgovor na temu

toxi_programer
Nemanja Todić
Beograd

Član broj: 104396
Poruke: 464
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.articles411.com


+8 Profil

icon Re: Otvaranje web stranice iz programa23.03.2007. u 13:44 - pre 207 meseci
Hm... Tamo je preko COM objekta urađeno, a radi samo sa IE. Ali OK, hvala ti, ima tamo interesantnih stvarčica. ;-)

Problem ću ipak rešiti na "stari, dobri, nativ C način"( i najjednostavniji). Ovako:

Code:

system("start http://www.serbiandownload.com");

Možda nekom zatreba :-D
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Otvaranje web stranice iz programa

[ Pregleda: 3754 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.