Gde ti zivis kada su tako visoke cene? Ja sam nasao verbatim za 1400, a kingston za 1090.Razmisljam jos i o sledecim usb-ovima: Transcend JetFlash , V60 Apacer AH320, PRESTIGIO Leather. Svi su od 1 Gb. Ako se neko razume malo bolje neka preporuci neki od navedenih, mada sam ja najblizi kupovini kingstona.
Mikau, takvi komentari su neprimereni normalnoj diskusiji jer, moglo bi ti se vratiti otprilike ovako: " Gde ti zivis kad' ne znas da je Kingston oznaka proizvodjaca a ne oznaka modela i ne pravis razliku izmedju Data Traveler I, Data Traveler II, Data Traveler II Plus itd.". Elem ovako stoje stvari. Taj Kingston (po ceni, 2100din) je Data Traveler II Plus MiGo edition (up to 19MB/s read and 13MB/s write). U odnosu na spomenuti od 1090 (verovatno Data Traveler I, up to 6MB/s read, up to 3MB/s write, mada, ne verujem ni on po toj ceni) dosta je brzi, ne malo! Ako je Apacer u pitanju, mnogo bolji izbor (od AH320) je HT203 model (naravno, i skuplji). U odnosu na spomenute, Verbatimov adut je samo (ako mislimo na isti) gabarit.
Kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova (ili tema jer, bilo ih je vise) neces pogresiti ni sa jednim ni sa drugim (Apacer) jer, ne vidim neku realnu razliku u radu. Evo razmisljanja na istu temu...http://www.elitesecurity.org/t244860-0#1477898