Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?

[es] :: .NET :: Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?

[ Pregleda: 2179 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

djblade

Član broj: 7290
Poruke: 459
*.adsl.alicedsl.de.



+1 Profil

icon Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?04.12.2006. u 17:03 - pre 188 meseci
Imam datagridview u projektu spojen na jednu od tabela iz baze.
interesuje me kako da mi se pokaze messagebox na izlasku iz programa sa nekom porukom
ako sam unjeo dodatnih polja u datagridview a nisam spasio?

hvala i pozdravi
 
Odgovor na temu

bobanM
Boban Mikšin
Levi9 Global Sourcing
Novi Sad

Član broj: 61491
Poruke: 39
*.adsl.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?04.12.2006. u 20:51 - pre 188 meseci
Pozdrav,

pogledaj metod HasChanges klase DataSet.

Code:

if(ds.HasChanges())
  MessageBox.Show("Niste sacuvali promene!");

nije lepo da budem lud a da to ne znam
 
Odgovor na temu

djblade

Član broj: 7290
Poruke: 459
*.adsl.alicedsl.de.



+1 Profil

icon Re: Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?06.12.2006. u 19:24 - pre 188 meseci
Citat:
bobanM: Pozdrav,

pogledaj metod HasChanges klase DataSet.

Code:

if(ds.HasChanges())
  MessageBox.Show("Niste sacuvali promene!");


ovo stoji.
ali kako da se pokrece pri zatvaranju forme?
odnosno koja metoda(zatvaranje) klase form mi treba?
 
Odgovor na temu

roberto555
Croatia

Član broj: 64744
Poruke: 451
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?06.12.2006. u 20:07 - pre 188 meseci
koristi FormClosing
----Roberto----
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Message Box ako tebela u bazi nije updateovana.kako?

[ Pregleda: 2179 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.