Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

izvrsavanje PHP skripte... pitanje

[es] :: PHP :: izvrsavanje PHP skripte... pitanje

[ Pregleda: 3718 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dejan
Beograd

Član broj: 909
Poruke: 388
195.250.117.*



Profil

icon izvrsavanje PHP skripte... pitanje23.04.2003. u 03:09 - pre 225 meseci
Imam neku skriptu u PHP-u koja se malo duze izvrsava i koja non-stop ispisuje dokle je stigla. Stavio sam skriptu na dva razlicita servera s' tim sto mi na jednom ne ispisuje nista sve dok se ne zavrsi sa izvrsavanjem cele skripte...

Da li neko moze da mi pomogne i kaze kako to da promenim? Ista stvar se desava i kada pokusam da je "startujem" iz komandnog moda (tj. php skripta.php)...
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.dial.InfoSky.Net

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: izvrsavanje PHP skripte... pitanje23.04.2003. u 03:41 - pre 225 meseci
http://php.net/outcontrol



//: nego, zar niko više ne RTFM?

 
Odgovor na temu

dejan
Beograd

Član broj: 909
Poruke: 388
195.250.117.*



Profil

icon Re: izvrsavanje PHP skripte... pitanje23.04.2003. u 17:14 - pre 225 meseci
Da, izgleda da je to ono sto mi treba... ali mi nije jasno zasto nece da ispisuje ni kada posle echo komande stavim flush(); ?

Pogledao sam php.ini i ove vrednosti su definisane:

output_buffering = Off
output_handler = ob_gzhandler
implicit_flush = Off

Na serveru kod koga to radi jedina je razlika to sto je linija sa output_handler-om iskomentarisana. Ne bi mnogo da petljam po ovom prvom serveru pa ne znam da li da iskljucim tu opciju?
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: izvrsavanje PHP skripte... pitanje

[ Pregleda: 3718 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.