Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Jednokratna uporeba aplikacije

[es] :: Access :: Jednokratna uporeba aplikacije

[ Pregleda: 4004 | Odgovora: 15 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Jednokratna uporeba aplikacije28.07.2006. u 13:26 - pre 184 meseci
Na koju funkciju i koji kod da upotrijebom da moja aplikacija važi za samo jednu upotrebu - odnosno za samo jedno pokretanje i koji je to najbolji način izvedbe .

Aplikacija validna za samo jedno pokretanje !!!
 
Odgovor na temu

tacka
novi sad

Član broj: 55414
Poruke: 105
*.ADSL.neobee.net.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije31.07.2006. u 09:44 - pre 184 meseci
mogao bi kodom po prvi put da napravis neki fajl na disku, a pri pokretanju aplikacije izvrsis proveru dali taj fajl postoji pa ako postoji quit ili cak i brisanje baze...
ili napravis tabelu sa brojacem imao si u ranijim temama nesto koliko se secam da se otvara 20 puta.
 
Odgovor na temu

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije03.08.2006. u 11:59 - pre 184 meseci
Da znam ja napraviti na datumsko otvaranje i umanjenje svaki put, ali to ne valja.
Žašto?
Zato što korisnim može uvijek da vrati datum na svom računaru i da ponovno otvori aplikaciju ili ako odbrojaje iz tabele importuje tabelu i samo dodijeli broj otvaranja tako da ni to nije pametno!
Imašli kakav primerčić za taj fajl da ga skrijem pa da iz njega uzima broj otvaranja!!!!

Pozdrav!
 
Odgovor na temu

adenis
bih

Član broj: 24296
Poruke: 256
*.PPPoE-2240.sa.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije11.09.2006. u 13:48 - pre 183 meseci
imas dobar primjer u ovoj temi.
http://www.elitesecurity.org/t...em-serijskog-broja-ili-slicno-
 
Odgovor na temu

Trtko
Koprivnica

Član broj: 69494
Poruke: 695
195.29.146.*



+8 Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije11.09.2006. u 14:34 - pre 183 meseci
Citat:
Da znam ja napraviti na datumsko otvaranje i umanjenje svaki put, ali to ne valja.
Žašto?
Zato što korisnim može uvijek da vrati datum na svom računaru i da ponovno otvori aplikaciju ili ako odbrojaje iz tabele importuje tabelu i samo dodijeli broj otvaranja tako da ni to nije pametno!
Imašli kakav primerčić za taj fajl da ga skrijem pa da iz njega uzima broj otvaranja!!!!


Baccko , pa sto vazi korisniku ako vrati datum na kompu, kad mora unest npr, Datum racun
a ti stavio da ako je datum>01.05.2006 program stane. pa nece na svim racunuima i primkama datum biti stalno ist.

A najbolje ti je kod opena aplikacije iskreiras na disku neki fajl po kom ces znati da je program startan
recimo tios.sys skreiras na c:\windows stavis attrib +h

i to je to

 
Odgovor na temu

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije15.09.2006. u 14:09 - pre 183 meseci
Stari ne kontam te dali bih mogao da napravis kakav primercic na ovaj fazon...
Pozdrav..
 
Odgovor na temu

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije30.09.2006. u 10:19 - pre 182 meseci
Ima li tko kakav primerčić

Pozdrav1111111
 
Odgovor na temu

medaemhco

Član broj: 107992
Poruke: 33
*.dlp205.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije30.09.2006. u 21:45 - pre 182 meseci
Na c:\Windows otvori file ALEM ( ili nešto drugo )

POSTAVI NA OTVOR FORME

Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
Dim Msg, Msg1, Style, Title, Response
Dim fs
Msg = "DOBRODOSLI U PROGRAM !!!!" ' Define message.
Msg1 = "ŽAO NAM JE IMATE ILEGALNU KOPIJU !!!!"
Style = vbInformation
Title = "Backo" ' Define title.
Set fs = Application.FileSearch
With fs
.LookIn = "C:\Windows"
.FileName = "ALEM"
If .Execute > 0 Then
Response = MsgBox(Msg, Style, Title)

Else
Response = MsgBox(Msg1, Style, Title)
DoCmd.Quit
End If
End With
End Sub

pozdrav
 
Odgovor na temu

adenis
bih

Član broj: 24296
Poruke: 256
*.PPPoE-3990.sa.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije03.10.2006. u 10:58 - pre 182 meseci
Citat:
Trtko: A najbolje ti je kod opena aplikacije iskreiras na disku neki fajl po kom ces znati da je program startan recimo tios.sys skreiras na c:\windows stavis attrib +h i to je to

jos samo fali ovaj dio pa da primjer bude potpun i to kako provjeriti vrijeme kreiranja iz accesa.
 
Odgovor na temu

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije04.10.2006. u 11:37 - pre 182 meseci
Ljudi puno vam hvala na pomoći pokušatću u toku dana!!!!

Pozdrav!!!!
 
Odgovor na temu

ex-baccko

Član broj: 73210
Poruke: 144
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije07.10.2006. u 14:12 - pre 182 meseci
Evo probao sam i mislim da ovo baš i nema nekog smisla ako će samo pretraživati fajl,potrebno je da iz fajla uzima broj i da ga svaki put umanji za 1 (-1) to je bit svega,dali tako nešto može da se odradi i koji cod poziva NPR:broj1 iz fajla C:Windows\fajl.txt

eto to je to ...

Pozdrav
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.222.36-130.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije27.10.2006. u 10:33 - pre 181 meseci
Poštovani "Emhco" dali bi mi pomagao i okačio cod ili bolje mdb za "restore" aplikacije pri otvaranju.Pogledao sam tvoju kasu koju si okačio pa mi se svidjeo taj fazon restor-e aplikacije bez pozadine accessa- pa bih te zamolio ako možeš da postaviš cod i objasniš na koji event postavljaš cod.

Unaprijed hvala?
 
Odgovor na temu

medaemhco

Član broj: 107992
Poruke: 33
*.dlp114.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije28.10.2006. u 14:58 - pre 181 meseci
Ako bude problema javi se !!
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.dlp381.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije29.10.2006. u 14:59 - pre 181 meseci
Puno hvala na bazi i kodu ako šta zatreba javi !

Pozdrav...
 
Odgovor na temu

medaemhco

Član broj: 107992
Poruke: 33
*.dlp80.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije29.10.2006. u 15:27 - pre 181 meseci
Pokušaj na bazi, koju sam ti poslao, staviti šift, ako proradi zakači.
Unaprijed hvala i pozdrav!

 
Odgovor na temu

ex-Neznalac

Član broj: 118677
Poruke: 164
*.dlp22.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Jednokratna uporeba aplikacije31.10.2006. u 15:51 - pre 181 meseci
Dali misliš da postavim blokadu na shift,da se ne može ući sa shift.javi.
Malo sam gledao da gumb close ne smije se koristiti zbog nemogućnosti ponovnog otvaranja nešto mi to nije jasno!
Ajd javi za shift dali to misliš.U svako slučaju ću probati.
Pozdrav!
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Jednokratna uporeba aplikacije

[ Pregleda: 4004 | Odgovora: 15 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.